Szülés után a kórházi napokra melyik pelenkát ajánlanátok a babának?
Nekünk a kórházban Pampers Newborn 1-est és 2-est adtak a babára, és az jó volt rá, sosem pisilt ki belőle. (Mi ott nem pelenkáztuk őt, csak a nővérek).
Mi itthonra (3. nap reggelén jöttünk haza), Pampers 1-est, Babydream/love 1-est használtunk, de másfél hét múlva a 2-esre váltottunk, mert folyton kipisilt belőle. Azóta is az van, 6 hetes.
Az első pár napban nem produkálnak valami sokat, így kicsi a baleset esélye, bármilyen pelenkába is csomagolod.
Nálunk libero 1 és 2 volt készleten a kórháznak, nem volt vele probléma, bármelyiket is adtuk rá.
Otthon pampers-zel nyitottunk, de nem vált be, a 3-as a libero-tól se tetszett, bablyove-ra váltottunk, az jó volt a 4-es méretig. 5-ös mérettől megint libero úgy, hogy még nem is esik bele a súlyhatárba, de a combjai miatt ez kell.
Nálunk napi 3 pelenka volt a fejadag a kórházba . A többit magunknak kellett biztositani.
Nekem a babydream (rossmanos) vállt be. Azóta is azt használom.
Rögtön 2 es (3-6kg) mérett vettem mert nagynak saccolták a babát. 3860 g al született végül. Simàn jó volt rá a 2 eels.
A kórházban amúgy 2 es liberot adtak. Az se volt rossz. Viszont majdnem a duplájába kerül mint a babydream ami ugyan olyan jó.
Pampers 1-es pelust vittem, a kórház 4 darabot adott naponta, azt hiszem Bella Happy volt amit adtak vagy ilyesmi volt a neve. Egyébként az se volt rossz.
51 cm volt a baba és 3570 gramm, sokáig nem volt jó az 1-es méret, 2 csomag fogyott el belőle.
Köszönöm szépen a sok választ! :)
Ezek alapján vagy a Babydream, vagy a Pampers legkisebb mérete nyert. Ma meg is veszem. Kettesből van itthon, ha mégis nagyobb lenne a baba, de egyelőre az ultrahang alapján kicsinek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!