Ki hogy "vészelte" át a vetélés utáni terhességet?
Adjatok egy kis támogatást.
Minden tünetet figyelek,mikor milyen erős vagy múlik.
Azt hittem könnyebb lesz.
Ez jó ötlet, köszönöm.
Lehet már olyan korán hallani?
Én 6. héttől minden héten voltam uh-n egyik héten magán másik héten sztk. 10. hétig csináltam utána kibírtam a 12. hétig. Na 12.héttől nagyon nagyon lenyugodtam. Később azért még voltak paráim, szerintem azok is aggódnak akiknek nem volt még veszteségük.
Engem megnyugtattak az uh-k én így éreztem nyugodtnak magam. Mondjuk 7 éve vártuk a kis csodánkat és egy vetélésem volt ikrekkel.
Szóval én azt mondom csak az eleje a nehéz, utána sokkal könnyebb :) Pozitív gondolkodás, illetve valamivel le kell kötnie magát az embernek, bár elég nehéz. Én kirakóztam :)
Ja és nekem ami még talán segített, hogy minden este elmondtam a picipöttynek, hogy nagyon várjuk és nyáron találkozunk.
Kitartás, tudom, hogy nehéz nem ezen kattogni, de már ott van veled :) Ne azt várd, hogy jaj mikor lesz baj, hanem őt várjad, hogy minden nappal közelebb kerültök egymáshoz és a nagy találkozáshoz :)
Hidd el pár hét és nem lesz ennyire nehéz :)
Jó egészséget és próbáld élvezni is a terhességet :)
Nekem a doki annyit mondott, ha nem valami nagy gond miatt volt a vetélés, akkor, ha a vetélési kort túllépitek akkor már sokkal kisebb az esélye a vetélésnek. Nyilván ennek az az oka, hogy a vetélések azért vannak, mert a baba életképtelen lenne és szelektál a természet ez pedig azért nem olyan gyakori jelenség egymás után egy nőnél. Ellenben, ha a leendő anyukával van valami gond, akkor ismétlődő vetélés következik be kb ugyan azon a héten.
Szóval kitartás :)
Köszönöm kedvesek vagytok.Megpróbálok nem ezen aggódni,de borzasztó nehéz.
Van két lányom már,ők lekötnek.
Uh-ra nem egész kettő hét múlva megyek.
Csak addig bírják ki valahogy.
Egyébként kaptam Duphastont,az egy kis megnyugvást ad.
Én idén tavasszal 20 hetesen vetéltem el ikreket, és most 6 hetes vagyok.
Persze, aggódunk az eléjén is, de úgy érzem, hogy nekünk a második trimeszter nagyobb kihívás lesz.
Nincs bevált receptem. Ha kétségeim vannak, elmegyek magánban soron kívüli UH-ra. Tegnap is így tettem, és minden rendben volt. Most nyugodt vagyok- egy darabig...
Szia!
Teljes mértékben átérzem!
Augusztusba volt egy méhen kívüli terhességem azonnal műtöttek. Most( 4 hónappal rá) tegnap előtt pozitivat teszteltem. Pénteken megyek orvoshoz...örülök nagyon hogy össze jött , de rettegek is hogy minden rendben van e, remélem jó helyen van a babám.
Kitartást kívánok neked és szoritok!!!!!!
Köszönöm szépen mindenkinek.
Most azon aggódom,hogy a mellfeszülésem alább hagyott :(
Tudom tünet jön megy...
hogy lehet soron kívűl időpontot kapni ????
A kérdést akar en is kiirhattam volna. Mondjuk nekem 5-6 hetesen volt a vetelesem, most pedig mindjárt 17 hetes leszek. De 13 hetesen volt utoljara UH, azota csak bizakodom h minden ok. Majd jövőhéten megyek. Azt várom, h érezzem h mozog, es utana mindig tudom majd, h jol van.
Segíthet még vmennyire, h van youtubeon pregnancy relax Music, az tenyleg tok jol nyugtat. :) kitartást mindenkinek es boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!