Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses vércukorszint...

Terheléses vércukorszint mérésre mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés
Mit vigyek a vizsgálatra? Pl.: vizelet/széklet/ennivaló a vizsgálat után stb..

2017. nov. 27. 00:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Székletet azért kérdeztem mert ismerőseim között volt olyan akinek rajta volt a beutalóján. Nekem nincs és inkább megkérdezem a többséget hogy kell e vagy sem. :)
2017. nov. 27. 13:31
 12/15 anonim válasza:

Szia :)

Magadat és citromlevet meg nagyon nagy önuralmat.

Én pénteken voltam meginni nehezen tudtam de sikerült :/

Félóra után kihánytam :(

Ugyhogy megkell ismételni azt a szörnyű tömény édes lötyit:(

2017. nov. 27. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem kicsit nagy dobra van verve ez az egész, meg hogy ilyen szörnyű, olyan szörnyű, és már a kismamák többsége úgy megy oda, hogy biztosan borzasztó lesz a lötty íze és rosszul lesz és jaj istenem... Nálunk 2 pohárba osszák el a cukrot, simán lehúztam egymás után mind2 pohárral, nem voltam rosszul, nem hánytam, nem mondom, hogy minden nap innék, de azért kibírható és egyáltalán nem olyan vészes mint amennyire be van ez állítva a köztudatba!
2017. nov. 29. 07:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem vittem citromlevet de nem is bánom. Én "édes száju" vagyok és kifejezetten ízlett a lötyi. Egy kicsit szédültem de ez ezzel jár. :)
2017. nov. 30. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk Pécsett a Szülészeti Klinikára nem kellett semmit vinni, a cukros oldatot a helyszínen keverték be.

Ha az könnyebb, akkor elfogadják a reggeli, otthonról hozott vizeletet a vizsgálathoz (csak át kell önteni a kémcsőbe), valamint citromot lehet belefacsarni a cukros oldatba, de szerintem kibírható anélkül is az elfogyasztása.

Ha nem szeretnél a 2 óra alatt hazamenni, akkor vigyél magaddal könyvet, rejtvényt, valamit, amivel lekötöd a figyelmed.

2021. jan. 15. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!