Terheléses vércukorszint mérésre mit vigyek magammal?
Szendvicset,hogy, amikor ehetsz legyen majd mit azonnal, innivalőt..ugyanezért.
Könyvet, vagy amivel órákig lekötöd magad, amíg helyben kelll várakozni
Egy szendvicset vittem fél liter vízzel, rejtvényt, telefont, meg kiolvastam a váróban lévő összes kismama újságot 😀
Székletet nekem még életemben nem vizsgáltak, vizeletet a 12. és 23. hétben kértek.
Nem adtak steril kémcsövet a vizeletednek amikor a beutalót is kaptad? Az én háziorvosom mindig ad a beutalókkal együtt ha vizelet vizsgálat is lesz. Valószínűleg neked is lesz, mert kötelező, de a székletet nem értem. ??? :D
Én például hazamehettem a vérvétel és a lötty megivása után, 2 óra múlva kellett visszamennem, így semmit nem vittem magammal, egy fél literes ásványvíz volt nálam egyedül. Amikor pedig visszamentem és végeztünk, akkor a kórházból kifele jövet a büfébe vettem ennivalót magamnak, úgyhogy azt sem cipeltem feleslegesen, mert úgysem ehettem előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!