Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmit nem ehetek terheléses...

Semmit nem ehetek terheléses vércukorszint mérés előtt?

Figyelt kérdés

Eleve iszonyat éhesen szoktam ébredni, néha a szemem is majdki fordul az éhségtől ráadásul a savam is sok.

Pár falat szalámit vagy valamit ehetek?

Nem nyafogni akarok de nem birok ki hosszú órákat éhesen. Itthon felkelek reggel 6kor, 7 fele leveszik a vért, utána várni mèg 2 órát nekem halál.

A sima vérvételnél is majdmeg zavarodtam az éhségtől, szinte széttéptem a szendvicset miután levették a vért :(

2016. febr. 18. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit.
2016. febr. 18. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem.

De az első vérvétel után megiszod azt a cukros lötyit az elveszi kicsit majd az éhséged, és vigyél magaddal kajcsit hogy utána rögtön tudj enni.

2016. febr. 18. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:

nem! épp az a lényege hogy éhgyomri cukrot hasonlítsanak össze a terheléssel...

sőt, elvileg előző nap este 8 után már nem szabadna enni...

nyilván kellemetlen, de azért ki lehet bírni.

2016. febr. 18. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. febr. 18. 21:30
 5/11 Regáti ***** válasza:
Nem! Én vittem magammal egy citromot és oda adtam a hölgy pedig bele facsarta a cukros lébe így olyan volt mint a limonádé! Csak egy tanács!
2016. febr. 18. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
hidd el, a gyerekedért majd ezerszer durvább dolgokat is meg fogsz tenni, ezt is túléled :)
2016. febr. 18. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet semmit! Különben semmi értelme az egésznek!

Én 4 órakor keltem 7 kor vették a vért. Ha én kibírtam, te is kifogod.

2016. febr. 18. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet. Nekem engedték, hogy az első mérés után a 2 órában elosztva megigyak 2 dl vizet.

Nekem az volt, hogy odamentünk reggel 8:30-ra (mert akkor nyitott a labor), addig majdnem éhen haltam:) Levették a vért, megittam a limonádét és megiszogattam a vizet.

Szerintem mindenképpen vigyél magaddal az összes vérvétel utánra egy pogácsát,mert mi hülyék voltunk és nem vittünk. Mire elértünk egy étteremig, ahol tudtam azonnal enni, már izzadtam, szédültem, fájt mindenem, 11-kor.:)

36hkm

2016. febr. 19. 07:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen,aki iszonyat éhesen ébred,hidd el.Ki kell bírni,különben fals eredményt kapsz.Akkor semmit sem ér az egész!Annyit hozzátennék még,hogy miután megiszod a cukros szirupot,egy ideig valószínűleg nem leszel éhes.Hamar eltelik az idő.
2016. febr. 19. 09:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. febr. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!