Semmit nem ehetek terheléses vércukorszint mérés előtt?
Eleve iszonyat éhesen szoktam ébredni, néha a szemem is majdki fordul az éhségtől ráadásul a savam is sok.
Pár falat szalámit vagy valamit ehetek?
Nem nyafogni akarok de nem birok ki hosszú órákat éhesen. Itthon felkelek reggel 6kor, 7 fele leveszik a vért, utána várni mèg 2 órát nekem halál.
A sima vérvételnél is majdmeg zavarodtam az éhségtől, szinte széttéptem a szendvicset miután levették a vért :(
Nem.
De az első vérvétel után megiszod azt a cukros lötyit az elveszi kicsit majd az éhséged, és vigyél magaddal kajcsit hogy utána rögtön tudj enni.
nem! épp az a lényege hogy éhgyomri cukrot hasonlítsanak össze a terheléssel...
sőt, elvileg előző nap este 8 után már nem szabadna enni...
nyilván kellemetlen, de azért ki lehet bírni.
Nem lehet semmit! Különben semmi értelme az egésznek!
Én 4 órakor keltem 7 kor vették a vért. Ha én kibírtam, te is kifogod.
Nem lehet. Nekem engedték, hogy az első mérés után a 2 órában elosztva megigyak 2 dl vizet.
Nekem az volt, hogy odamentünk reggel 8:30-ra (mert akkor nyitott a labor), addig majdnem éhen haltam:) Levették a vért, megittam a limonádét és megiszogattam a vizet.
Szerintem mindenképpen vigyél magaddal az összes vérvétel utánra egy pogácsát,mert mi hülyék voltunk és nem vittünk. Mire elértünk egy étteremig, ahol tudtam azonnal enni, már izzadtam, szédültem, fájt mindenem, 11-kor.:)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!