Szerintetek is kevés a súlyom? Híznom kéne?
szerintem jó a súlyod
amúgy meg minek aggódni ilyen miatt?
nem tudom hogy mi lenne a számodra megfelelő testsúly a 170hez a 60kilo szerintem jó!
terhesség alatti hízásnak meg egymillió oka van..ha valóban nagyon sokat fogytal az elején és most pont ugyan annyi vagy akkor már hiztál azért egy keveset..
a tejnek semmi köze a testsúlyhoz..
üdv 37hkm:)
Semmi köze ahhoz a hízásodnak, hogy mennyi tejed lesz. Én 170 centihez 49 kilóval indítottam a terhességem és szülés után pár héttel már ismét csak 50 körül voltam. Rengeteg tejem volt, 18 hónapig szoptattam.
Amúgy mi az oka annak, hogy inkább nagymama riogatására hallgatsz az orvosod és a védőnőd helyett? :)
Szia!
Szerintem teljesen rendben van a súlyod.
Első terhességemnél nagyon rosszul voltam 20. hétig hánytam. Mást se tudtam enni, csak almakompótot. A végén híztam 3 kg-t a kezdősúlyomhoz képest, a lányom pedig 3860 g-mal született. Plusz víz, méhlepény stb., tehát jóval kevesebb voltam szülés után, mint amivel kezdtem a terhességet. Tejem viszont a 2. naptól volt, de rengeteg. A melleim olyan kemények voltak, mint a kövek.
A kisebbik lányommal, kevesebb súllyal kezdtem, de többet híztam. Tejem a 3. nap lett, de most kevesebb, vagyis inkább igény szerinti. Elég a babámnak, szépen gyarapszik.
Ilyenen ne aggódj, csak ártasz vele.
Nem, attól hogy valaki terhes nem kell magát felhizlalni hízó disznónak. Sokan vannak akik 20-30 kilókat híznak. Utána meg csodálkoznak, hogy nem bírnak lefogyni.
A tejnek ehhez pedig semmi köze, a nagymamád gondom 70 éve szült akkor biztos az volt a nézet :)
170 cm-es en, és 48 kilósan két és fél évig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!