Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit szabad híznom terhessé...

Mennyit szabad híznom terhesség alatt?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok, és terhesség előtt 66 kiló voltam. Most 10 hetes vagyok és 58 kiló vagyok, mert rengeteget hányok. Szerintetek van rá bármi esély, hogy 70 kiló alatt maradjak szülésig? Mennyi hízás megengedett?
2016. jan. 21. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha figyelsz az étkezésre, akkor 7-8 kg-nál több nemigen jön fel . (Normál esetben. Mert van, aki vizesedik, ott más a helyzet.)

Amúgy a 8 kg fogyás hogy jött össze?

2016. jan. 21. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Előtte ha kicsit húsos és duci voltál a 165 cm 66 kg-val, miért terhesség alatt jut eszedbe fogyókúrázni? Mozogj amennyi megengedett és étkezz egészségesen. Ne ezen stresszelj, hogy mennyit hízol.
2016. jan. 21. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy jött össze, hogy amióta terhes vagyok alig tudok enni, mindentől undorodok, és rengeteget hányok. Napi 2-3 hányás normálisnak számít nálam. És azért érdekel ennyire, mert anorexiás voltam fiatalkoromban, és még mindig nagyon zavar, ha hízok.
2016. jan. 21. 12:09
 4/10 A kérdező kommentje:
És 66 kilóval se tűntem ducinak. Akkor is 36-os ruhákat hordtam mint most.
2016. jan. 21. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

De akkor hogy tudtál olyan nagyon meghízni, hogy 66 kg legyél? Én is 165 cm vagyok, most 52 kg de van rajtam felesleg bőven.

Először a fejedben tegyél rendet. Ne foglalkozz azzal, hogy kövér vagy vagy vékony. Az első most a babád egészsége legyen, megkapjon minden vitamin és ásványi anyagot, amire szüksége van. Helyezd az ő egészségét előtérbe, ne a saját zsírpárnáiddal törődj. De tényleg! :) Ő legyen a fő motivációd az egészséges életmódra.

2016. jan. 21. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:

van egy nagyon jó kalkulátor ennek kiszámolására, a védőnőm ajánlotta. bmi-t mér, de egyéb adatokkal is súlyoz, nézd:

[link]

én eddig 11 kg-t híztam, ez alapján ez normális (33 hetes vagyok, 0-s kiinduló bmi-vel)

2016. jan. 21. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
10-15 kg az ideális.
2016. jan. 21. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös, Te normàlis vagy??? Egy étkezési zavarban szenvedőnek olyat ìrsz,hogy hogyan tudott ennyire meghìzni???? Inkàbb kussoltàl volna jó mélyen!!!

160 cm vagyok és az egészséges súlyom a dietetikus és az orvosom szerint is a 65kg. Mert pl az sem mindegy milyen csontozatod és izomzatod van. De az ilyen idiótàk mint Te mennek a divat utàn meg qrva okosan kiszàmoljàk a bmi-t magassàgra... Az eszem megàll ettől.

Kedves kérdező,nyugi nem fogsz sokat felszedni. Annyit fogsz visszaszedni amit leadtàl plusz 3-4 kg. Ha nem vizesedsz,ha igen akkor nyilvàn többet,de az egy nap alatt ki is ürül szülés utàn.

2016. jan. 21. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Viszonyításképp drágaságom. 60 kg EGY GRAMM ZSÍR NINCS KB RAJTA. nagyjából ennyit számít a zsír-izom arány :)

2016. jan. 21. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Van rá esély, de a hányós időszak elmúltával a szervezeted nagyon gyorsan fog tartalékolni, egyrészt mert várandós vagy, másrészt mert a sok hányás alatt úgy érzékelte, hogy ínséges idők járnak, és raktározni kell. Mivel a 66 kg számít kezdősúlynak, szerintem normális, ha 75-76 kiló körül fejezed be a terhességet. Az orvosok max 10-12 kiló hízást javasolnak (a kezdő súlytól számítva).

Én mindkettő terhességnél 10 kiló körül szedtem fel (67 kilóval mentem szülni), és 4 héttel a szülés után a kezdő súlyomnál voltam. Visszanyertem az alakomat is, nem maradt sem kinyúlt has, sem stria. Inkább mozogj rendszeresen a terhesség alatt, ha bírod és nem tiltanak el tőle.

2016. jan. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!