Mennyit szabad híznom terhesség alatt?
Szerintem, ha figyelsz az étkezésre, akkor 7-8 kg-nál több nemigen jön fel . (Normál esetben. Mert van, aki vizesedik, ott más a helyzet.)
Amúgy a 8 kg fogyás hogy jött össze?
De akkor hogy tudtál olyan nagyon meghízni, hogy 66 kg legyél? Én is 165 cm vagyok, most 52 kg de van rajtam felesleg bőven.
Először a fejedben tegyél rendet. Ne foglalkozz azzal, hogy kövér vagy vagy vékony. Az első most a babád egészsége legyen, megkapjon minden vitamin és ásványi anyagot, amire szüksége van. Helyezd az ő egészségét előtérbe, ne a saját zsírpárnáiddal törődj. De tényleg! :) Ő legyen a fő motivációd az egészséges életmódra.
van egy nagyon jó kalkulátor ennek kiszámolására, a védőnőm ajánlotta. bmi-t mér, de egyéb adatokkal is súlyoz, nézd:
én eddig 11 kg-t híztam, ez alapján ez normális (33 hetes vagyok, 0-s kiinduló bmi-vel)
Kedves 5-ös, Te normàlis vagy??? Egy étkezési zavarban szenvedőnek olyat ìrsz,hogy hogyan tudott ennyire meghìzni???? Inkàbb kussoltàl volna jó mélyen!!!
160 cm vagyok és az egészséges súlyom a dietetikus és az orvosom szerint is a 65kg. Mert pl az sem mindegy milyen csontozatod és izomzatod van. De az ilyen idiótàk mint Te mennek a divat utàn meg qrva okosan kiszàmoljàk a bmi-t magassàgra... Az eszem megàll ettől.
Kedves kérdező,nyugi nem fogsz sokat felszedni. Annyit fogsz visszaszedni amit leadtàl plusz 3-4 kg. Ha nem vizesedsz,ha igen akkor nyilvàn többet,de az egy nap alatt ki is ürül szülés utàn.
Viszonyításképp drágaságom. 60 kg EGY GRAMM ZSÍR NINCS KB RAJTA. nagyjából ennyit számít a zsír-izom arány :)
Van rá esély, de a hányós időszak elmúltával a szervezeted nagyon gyorsan fog tartalékolni, egyrészt mert várandós vagy, másrészt mert a sok hányás alatt úgy érzékelte, hogy ínséges idők járnak, és raktározni kell. Mivel a 66 kg számít kezdősúlynak, szerintem normális, ha 75-76 kiló körül fejezed be a terhességet. Az orvosok max 10-12 kiló hízást javasolnak (a kezdő súlytól számítva).
Én mindkettő terhességnél 10 kiló körül szedtem fel (67 kilóval mentem szülni), és 4 héttel a szülés után a kezdő súlyomnál voltam. Visszanyertem az alakomat is, nem maradt sem kinyúlt has, sem stria. Inkább mozogj rendszeresen a terhesség alatt, ha bírod és nem tiltanak el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!