Terhesség alatt és után bőrünk szépségét megőrizni, hogyan?
Tudom hogy nagyban függ a genetikától!
De, terhesség után mi az amivel a regi önmagamat vissza kaphatom gondolok itt a striak eltüntetésére, feszes has és mell, minden ezzel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének, illetve az is amit esetleg terhesség alatt elkövetettek a szépségetek érdekében!
Én személy szerint bio-oilt használok terhességem 12hetétől biztosan ennek köszönhetően vagy genetikának, de nem lettem striás nagyon van egy kettő a combomon de szerencsére halvány nagyon illetve a köldök pearcingem szúrásánál vörös a bőr mert túl vékony.. meg ott talán pici stria van de nem vészes, ezzel ellentétben a mellem sajnos csúnya lila színű csíkos lett..most vettem egy krémet Avonos mellfeszesitőt egy személy ajánlására akinek szintén a csúnya foltokat elhalványította de mivel egy évvel ezelőtti termék már sajnos nem forgalmazzák így egy nagyban hasonlító mellfeszesítőt vettem meg de olvastam róla neten hogy mellfeszesitő az nem segíthet mert az feszessé teszi a bőrt nekünk meg a stria miatt az ellenkezője kellene hogy rugalmasabb legyen.. így nem mertem elkezdeni használni, pedig ennek a nőnek akiről beszéltem mégis mellfeszesítő krém használt... valaki erről tud nekem tapasztalatokat mondani?
Ha olyan akarsz lenni mint ők akkor 80% sport es diéta 20% gyerekek.. ha megnezes a hazaselete egyiknek se jó... foleg Sarka Katanak. Bar nemtudom ő mitől celeb😂 egy senki...
De nem ez a lényeg!
Ne másokhoz viszonyítsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!