Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a terhesség alatt...

Szerintetek a terhesség alatt és után, hogyan őrizhetjük meg jobban melleink szépségét, formáját?

Figyelt kérdés
Hordjunk-e melltartót,vagy hagyjuk had szokják a melleink a fokozatos növekedést,súlyt?Van valamilyen bevált módszeretek Kinek milyen lett a melle szoptatás után?
2010. márc. 7. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szoptatás után olyanok lettek a melleim mint két üres tejeszacskó. :-) Tényleg! De ez egyáltalán nem baj,mert a világ legboldogabb embere voltam amikor táplálhattam a gyermekem! Csodálatos látvány volt ahogy szopizott és a kis kezével kapaszkodott a cicibe! Most újra babát várok és alig várom,hogy újra átélhessem ezt az élményt! Bár mindent megtettem annak érdekében,hogy megmaradjon a formája: krémek,speciális melltartók,stb. Szerintem ez inkább genetika!
2010. márc. 7. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól tartok, hogy ez elsősorban a szerencsén és a genetikán múlik sajnos. Persze kenegetheted a melledet is stria elleni krémmel, olajjal, hogyha nő, akkor se repedjen, de ez is vagy bejön, vagy nem.

Nekem az első terhességet követően megcsúnyultak a melleim, pedig szoptatni sajnos nem tudtam. Viszont terhesség alatt sokat nőttek, majd szülés után a fogyás miatt összeestek. A szép, kerek, feszes 75Bből lett löttyedt 75B végül.

Amit tehetsz talán: próbálj meg nem többet hízni, mint amennyit a terhesség miatt kell.

Terhesség alatt a hormonok hatására amúgy is növesztünk valamennyi zsírpárnát, a cicik is nőnek, teltebbek lesznek nagy hízás nélkül is, hízással még többet nőnek, hiszen a cicink elsősorban zsír, ha egy nő hízik, akkor a legtöbb esetben a cici zsírállománya is nő. A mellünk is nő, ez még jó is. Csak éppen ha szülés után visszaszerzed a régi alakodat, akkor a fogyáskor a cici fogy a legtöbbet és leggyorsabban, a bőr viszont valószínűleg nem fogja tudni ezt követni, tehát lógós lesz.

Én tudom, hogy az első terhességem után ez okozta azt, hogy csúnya lett a mellem, mert én sokat híztam, vékony testalkatra 25 kilót, ami négy hónap alatt leolvadt rólam. Tornáznom kellett, hogy ne legyek aszott a gyors súlycsökkenés miatt. A testem többi részén a bőr így követte is a fogyást, de a cicimen lévőnek nem volt ideje visszahúzódni olyan gyorsan (elsőként a melleim estek össze). A melleim egyébként 75Bről nőttek 85Dre terhesen, majd a fiam hat hetes korában már ismét a 75Bs melltartókat hordtam.

A második terhességem alatt így igyekeztem nem sokat hízni, 15 kg lett a vége, ami nálam nem sok (közel 180 cm magas vagyok és vékony). A melleim csak teltebbek lettek normális mértékben, de nagyot nem nőttek, a végén is 75B maradt. Nem is lett csúnyább szülés után sem, ugyanolyan maradt.

2010. márc. 7. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
én alig híztam magamra, a szoptatás alatt (4 hó) még több le is ment. ez számít valamennyit, de alapvetően genetika. nekem kicsit megereszkedett utána a mellem, ez ellen egy dolgot tudsz tenni, felvarratás. azóta tök jó :) nem tudom miért, de én éreztem, hogy meg fog ereszkedni, szóval jó időben utánanéztem hogy hol-mennyiért-ki csinál ilyet, végül Sopronban műtötték. az még hozzá tartozik, hogy mikor még csak érdeklődtem, akkor mondta a sebész (még a terhességem közepe felé) hogy használjak melltartót ALVÁSHOZ IS, akkor kisebb korrekcióra lesz szükség. ebben igaza volt, nem is lógott tragikus mértékben, de engem ez is zavart, ezért műttettem meg. szóval a melltartó jó ötlet.
2010. márc. 7. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez genetika kerdese.en 32 hetes kismama vagyok es nem tudtam egesz terhesem alat meltartot viselni sajnos,hijaba probaltam nem tudtam.haromszor nagyob lett mint az ellot es megvanak ereszkedve 1 kicsit.sajnos ez van,a babajert megeri
2010. márc. 7. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat,nagyon hasznosak a számomra!
2010. márc. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!