Szerintetek a terhesség alatt és után, hogyan őrizhetjük meg jobban melleink szépségét, formáját?
Attól tartok, hogy ez elsősorban a szerencsén és a genetikán múlik sajnos. Persze kenegetheted a melledet is stria elleni krémmel, olajjal, hogyha nő, akkor se repedjen, de ez is vagy bejön, vagy nem.
Nekem az első terhességet követően megcsúnyultak a melleim, pedig szoptatni sajnos nem tudtam. Viszont terhesség alatt sokat nőttek, majd szülés után a fogyás miatt összeestek. A szép, kerek, feszes 75Bből lett löttyedt 75B végül.
Amit tehetsz talán: próbálj meg nem többet hízni, mint amennyit a terhesség miatt kell.
Terhesség alatt a hormonok hatására amúgy is növesztünk valamennyi zsírpárnát, a cicik is nőnek, teltebbek lesznek nagy hízás nélkül is, hízással még többet nőnek, hiszen a cicink elsősorban zsír, ha egy nő hízik, akkor a legtöbb esetben a cici zsírállománya is nő. A mellünk is nő, ez még jó is. Csak éppen ha szülés után visszaszerzed a régi alakodat, akkor a fogyáskor a cici fogy a legtöbbet és leggyorsabban, a bőr viszont valószínűleg nem fogja tudni ezt követni, tehát lógós lesz.
Én tudom, hogy az első terhességem után ez okozta azt, hogy csúnya lett a mellem, mert én sokat híztam, vékony testalkatra 25 kilót, ami négy hónap alatt leolvadt rólam. Tornáznom kellett, hogy ne legyek aszott a gyors súlycsökkenés miatt. A testem többi részén a bőr így követte is a fogyást, de a cicimen lévőnek nem volt ideje visszahúzódni olyan gyorsan (elsőként a melleim estek össze). A melleim egyébként 75Bről nőttek 85Dre terhesen, majd a fiam hat hetes korában már ismét a 75Bs melltartókat hordtam.
A második terhességem alatt így igyekeztem nem sokat hízni, 15 kg lett a vége, ami nálam nem sok (közel 180 cm magas vagyok és vékony). A melleim csak teltebbek lettek normális mértékben, de nagyot nem nőttek, a végén is 75B maradt. Nem is lett csúnyább szülés után sem, ugyanolyan maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!