Számotokra mit jelent a család támogatása a kismamára és a születendő gyermekre nézve?
Egyéni
Nekem ez jelenti es igy is van: egy két dolgot megvettek nekunk kozosen a nagyszulok ( kád, pelenkázó szekrény es ár ruhanemű)
Amugy még az h anyukám (anyosom is megtenné de 350kmre lakik) főz ha rossz napom van, persze enis fozok neha helyette de o tobbszor az utobbi par hetben.
Átjön ha erre jár es hoz be nekem fát a kandallóhoz, h ne én cipekedjek.
A gyerekszobában segitett pakolni. A nagy kukát kukanapon behozza ,ha megy boltba szól és hoz amit kell.
Eljott velem cukorterhelesre , h ne menjek egyedul. Tanácsot kérhetek.
Apu vitt multkor vizsgálatra,mert páromnak kellett a mi autónk.
Nekem ez a támogatás. És tudom h ugyanígy számíthatok rájuk később is amíg tehetik..
Szval támogatás= számithatsz rájuk
Számíthatok rájuk, ha kell, de sosem éltem vele vissza. Orvosi vizsgálatoknàl jól esett, ha elkísért valaki, ideges, ájulós típus voltam. Meg ilyenek.
Van olyan barátnőm aki szó szerint értelmezte a "támogatás" szót és eldobta magát, amint kiderült a terhessége, hogy na akkor szolgáljatok ki.
2es vagyok
Annyit hozzátennék, h az az igazi támogatás ha baba 1 hetes kora után sem felejtik el h na most igazan kell segitseg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!