Kisbabát szeretnénk örökbe fogadni. Ismertek olyat, aki örökbe adná a születendő babáját? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Biztosan furcsán angzik, hogy itt keresünk, de mindjárt megmagyarázom. Jogerős örökbefogadói papírral rendelkezünk, már több mint két éve várakozunk, de mivel van már két saját gyermekünk, ezért a nagyobb alapítványok szóba sem állnak velünk-nagyon sokára vagy soha nem fogunk sorra kerülni. Olyan kismamát keresünk, aki örökbe szeretné adni a babáját (és persze a tegysezzel legálisan történne a dolog.). Nálunk nagyon szerető család várná, ideális körülmények, a gyerekeket taníttatjuk, sportolni járnak stb és szépen, nyugodtan élünk. nagyon jó doga lenne a babának. Kérlek, ha ismersz ilyen anyukát, írj nekünk.

2014. szept. 26. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem szülsz mégegyet?
2014. szept. 26. 21:12
 2/9 A kérdező kommentje:
sajnos nem lehet már több gyermekem. még időben beleférne (36 vagyok), csak egy nőgyógyászati műtétnél (vetélés)elrontottak valamit a dokik és hát így jártunk...:(
2014. szept. 26. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :(
2014. szept. 26. 21:18
 4/9 anonim válasza:
Envagyok05 nevű felhasználó örökbe szetetbé adni szuletendő gyerekét esetleg besuélj vele
2014. nov. 8. 19:13
 5/9 anonim válasza:
Ha valaki örökbe szeretné adni, de csak olyan feltétellel, hogy tarthassa vele a kapcsolatot (ez azzal is járna, hogy a gyerek tisztában lenne kik az eredeti szülei, többszöri látogatások stb) akkor ebbe is belemennél?
2014. nov. 9. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, ez azért elég nehéz lenne minden szereplőnek. (mármint ha kapcsolatban maradnánk.) az rendben van hogy rendszeresen kapjon képet esetleg leírást róla (az örökbe adó szülő az örökbe adott gyermekéről) de azt nem tudom a gyakorlatban elképzelni, hogy teljesen kapcsolatban maradni. ez inkább a nevelőszülőknél szokott lenni szerintem, amikor a vér szerinti szülő nem mond le agyermekéről, de nem tudja nevelni anyagi okok miatt. nekem van egy barátnőm, aki nevelőszülő, és rendszersen vannak nála ilyen gyermekek. a gyerek iszonyúan megszenvedio ezt, hogy van egy anyukája, aki nem él velük, de rendszeresen előbukkan, és van egy másik anyukája, aki vele él, lesi minden gondolatát, de nem az igazi anyukája. miért kérdezed?
2014. nov. 12. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Aktuális még?
2016. okt. 21. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__orokbe..

Beszélgettem vele privátbam, 26-7 hetes terhes, Angliában él, de magyarországra szeretné örökbe adni a babát. Pár napja kórházban van mert elkezdett kinyílni a méhszája és fájásai voltak. Már jobban van, de esélyes a koraszülés, tehát minél előbb családot kell találnia.

2017. jan. 4. 15:44
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok. Én illetve mi meg örökbe szeretnénk fogadni, de nagyon sok idő a várakozás. :( sajnos az alapítványoknál is
2019. dec. 31. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!