Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Attól, hogy nem nagyon nő a...

Attól, hogy nem nagyon nő a pocim, a babám még rendesen fejlődik?

Figyelt kérdés
Van összefüggés, vagy ez tök hülyeség? 25 hetes vagyok egyébként.
2008. okt. 23. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én pocakom is az utolsó 1-hónapban nőt csak igazán. Nyugi nincs semmi baj.

Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

2008. okt. 23. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én mivel kicsit testesebb vagyok egész 7 hónapig nem vették észte rajtam hogy babát várok.A kisleányom 4200gm és 50cm született.Nem lehet arra adni hogyha kicsi a has akkor a baba is.A első terhességnél meg olyan nagy volt a hasam mint egy lufi,és a kisfiam 3200gm született.Nyugi minden ok.
2008. okt. 23. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényeges pocaknövekedésed még csak most fog igazán beindulni. Gondolj csak bele: ennyi idősen még javában egy kiló alatt van a babád, még háromszor ekkora lesz a végére minimum, de az is lehet, hogy négyszer...

Az is lehet, hogy te nem veszed magadon észre a pocakod növekedését, de készíts fotót és nézd vissza néhány hét múlva, meg fogsz lepődni. Mi néhány hetente csinálunk. Én a 35. hétben vagyok, nekem is későn kezdett el igazán nőni a pocakom, pedig a babám mindig nagyobb volt két héttel. Most néztem meg azokat a képeket, amiket 29 hetesen csináltunk és nagyon durva a változás, hatalmasnak tűnik a különbség. Hidd el, az utolsó tíz hétben egyáltalán nem fogsz majd arra panaszkodni, hogy kicsi a pocakod, hanem örülsz majd annak, ha viszonylag kényelmesen tudsz tőle ülni és lesz még olyan régi pulcsid, amit össze tudsz húzni magadon...

2008. okt. 23. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is pont 25 hetes vagyok, és egyáltalán nem túl nagy a hasam, és persze én is folyton azon aggódom, amin te. Mindenki azt mondja, hogy igazán csak a legvégén kezd majd el nőni a hasunk, úgyhogy semmiképp ne aggódj!
2008. okt. 23. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én elsö kisbabàmat vàrom.

Sajnos csalàd nincs a közelben,igy elég tapasztalatlan vagyok,vagy voltam.

Nekem a hasam làtszik,de nem ugy mint egy lufi,inkàbb mint ha jollaktam volna...

De nekem akkor is nagyobbnak tünt mint terhesség elött.

Aztàn jöttek a szomszédok,és megkérdezték:

Hol a hasam??????????????

Eleinte viccesre vettem,majd mikor màr a 3. ember kérdezte ugyaneztt,hazajöttem a tükör elé àlltam,és elkezdtem magam méregetni.

kezdtem elhinni,hogy baj van...

Ràadàsul nem is éreztem én ugy a babàt,volt hogy nem is mindennap.

Rätetözött.

Sirtam egésznap,hogy mi történhetett,megvigasztalni nem tudtak.

Aztàn elmentem a nögyogyàszomhoz.

Aki szerint a babàm a legnagyobb egészségnek örvend.

Szépen növekszik,jo a szivverrése,nincs semmi gond.

A hasamat megemlitettem,és ö csak mosolyogva mondta,hogy addig örüljek mig nem nagy,lesz még rà idöm,és egyébként sem minden nö egyforma.

Azota bàrki rossz megjegyzést tesz,azt nem veszem figyelembe,és bizony én tudom hogy a babàm egészségesen fejlödik,mert bizok magamban!

Sok kitartàst!

2008. okt. 24. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 hetes vagyok, és szintén kis pocak tulajdonosa. :) Az utolsó UH-n (24. heti) döbbenten hallgattam, mikor a doki mondta, hogy 600 grammos és 30 cm, mert fogalmam sincs a mai napig, hogy fér belém egy ekkora kisember, mert olyan kicsi a pocak. :)

De a doki megnyugtatott, hogy a kicsi jól fejlődik, elegendő helye van, egyszerűen csak össze van gubózva, és maga a méh nem csak elöl van, hanem hátrafelé is. :)

És azt is mondta, hogy pár hét múlva, mikor már csak hízni fog a kicsi, teljesen meg fogok döbbenni, mire képes a pocaknövekedés egyik napról a másikra. :)

Szóval nyugi. :) Ha rendszeresen érzed a kicsit mozogni, akkor jól érzi magát, nincs semmi baja. :)

2008. okt. 24. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. okt. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!