A 22 hetes tapintásos méhszáj vizsgálat tényleg vérzéssel jár? Veszélyeztetett terhesnél nem okoz gondot? és fájdalmas,
Szia!
Nekem sem okozott sosem vérzést és fájdalmat a vizsgálat!
A 20. héttől havonta végzi a doktorom, a 37. héttől pedig hetente. Semmilyen kárt nem okoz a vizsgálat!
36 hetes pocakos
szia, én írtam a vérzést, barnázást, de már elmúlt, felhívtam az orvost azt mondta csak azért van mert már nagyon érzékeny a méhszáj de én már a 38. héten járok.
Eddig nekem sem vérzett pedig hetente ellenőrizte.Én is veszélyeztetett voltam végig.
Ne aggódj nem fáj, csak kellemetlen:)
Egyik vizsgálat sem járhat vérzéssel, mert az nem jó dolog. Legalábbis én sose véreztem a vizsgálat után.
Fájdalmasnak is csak annyira mondható, mint mikor nem terhesen vizsgálnak meg. Inkább kellemetlen.
Veszélyeztetett terhességnél nem okoz különösebb gondot, a dokinek meg kell vizsgálnia így is a kismamát, már csak amiatt is, hogy lássa, nincs-e valami fertőzése, ami miatt hamarabb kinyílhat a méhszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!