Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szules inditas a 38. -ik...

Szules inditas a 38. -ik heten otthon?

Figyelt kérdés
Sziasztok 38 hetes kismama vagyok szulni szeretnek mar! Erdekel barmilyen modszer,praktika,nepi mendemondas inditas amit itthon is tudok csinalni. Nagyon nagyon menni akarok mar. "Legy turelmes,kitartas es hasonlo hozzaszolasok tok feleslegesek" ja es en is tudom hogy 40 het a terhesseg! Es azt is tudom hogy 37-hetig korababa utanna johet. Burokrepeszteshez torna vagy barmi erdekel.vagy olyasmi ami miatt az orvos inditana. Tapasztalat is erdekel.koszonom

2017. nov. 18. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Doki zsebét kitömöd és garantáltan megindítja.
2017. nov. 18. 23:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek a praktikákba és én úgy gondolom ez rád is és a babádra is veszélyes. Ha nem érett ababa a megszületésre akkor szinte bármit csinálhatsz nem fog megindulni a szülés.
2017. nov. 19. 03:30
 23/25 anonim ***** válasza:
48%
Oxitocint tartalmazó ételekkel próbálkozhatsz,bár gondolom próbáltad már.
2017. nov. 19. 07:48
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Pont az egyszerű, otthoni módszerek a veszélyesek (lépcsőzés, ugrálás, tonic, bábakoktél stb.)

Ülj a seggeden és várj szépen. Fogod te még kivànni hogy bent legyen.

2017. nov. 19. 11:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem az ablakmosást és a szexet javasolták anno, de amúgy is mindakettőt is csináltam végig terhesen, nem indult be. Aztán 40+4-nél magától indult a dolog, igaz én imádtam az egészet, szóval maradhatott volna még benn pár hetet:).
2017. nov. 20. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!