Sziasztok 38 hetes kismama vagyok szulni szeretnek mar! Erdekel barmilyen modszer,praktika,nepi mendemondas inditas amit itthon is tudok csinalni. Nagyon nagyon menni akarok mar. "Legy turelmes,kitartas es hasonlo hozzaszolasok tok feleslegesek" ja es en is tudom hogy 40 het a terhesseg! Es azt is tudom hogy 37-hetig korababa utanna johet. Burokrepeszteshez torna vagy barmi erdekel.vagy olyasmi ami miatt az orvos inditana. Tapasztalat is erdekel.koszonom
Jezusom....mi ez a megnyilvánulás? És te anya leszel? Szedd már össze magad!!!! 5 gyerekem van. Mindét túléltem terhesség téren!!! Nyugi. Lehet hogy holnap arra kelsz hogy kiöntött a duná a lábad között...ilyenkor már barmi Lehet! A 4.lányomnál elmentem vásárolni és a hentes pult elől mentem szülni holott semmi de semmi jele nem volt hogy kiakar jönni! Zárt méhszáj semmi holo fakad semmi. Se keményedés. Ez jöhet pikk pakk.....ne tedd tönkre a babád....És vigyázz a száddal....Nem anyának való stílus!
2017. nov. 18. 18:16
12/25 anonim válasza:
Túlhordtam mindhárom gyerekem. :)
Az első a 42! héten született. Elképzelheted, hogy én aztán tényleg mindent kipróbáltam, csak induljon már be végre a szülés. Főleg mikor már be is fektettek.
Nem vált be semmi.
Nyugi, nem marad bent. ;)
2017. nov. 18. 18:47
13/25 anonim válasza:
Szerintem rettenetesen önző dolog ennek még a gondolata is. Egy nő, ha terhességet vállal, annak tudatában teszi, hogy ezzel járnak kellemetlenségek is. Ez nem zsákbamacska, és nem a 38. héten derül ki.
Viszont azon gondolkodni, hogy hogy lehet 'kipaterolni' a babát -a saját gyerekedet!- amikor még nincs is itt az ideje... Hát ne haragudj, de ez a legalja...
Sok mindent tűrni kell, de egy normális leendő anyuka a gyereke egészségét tartja mindenek előtt fontosnak, nem a saját kényelmét. Sajnálom azt a babát...
2017. nov. 18. 18:54
14/25 anonim válasza:
Ő az, aki pár hete, a 35. hét körül már ki akarta pottyantani a gyereket, mert már akkor nem bírta. Szerencse hogy a gyereke kitart.
2017. nov. 18. 19:16
15/25 anonim válasza:
Jaj, ne legyetek már ilyen álszentek. Nyugodtan kijöhetne már az a baba, de tuti módszer nincsen rá.
2017. nov. 18. 19:56
16/25 anonim válasza:
Tonik, takarítás, séta, szex sem vált be nálam. Én 4 hete beteg vagyok a terhesség miatt, de ki lehet azért bírni azt a maradék pár napot, hetet.
Azt nem tudom hogy gondoltad, hogy kitalálsz valamit, ami miatt az orvos megindítja a szülést.
2017. nov. 18. 20:50
17/25 anonim válasza:
Nem maga a szex az indító, hanem a sperma hat az érett méhszájra, hogy beindulhat a szülés.
2017. nov. 18. 21:33
18/25 anonim válasza:
Ha te vagy az a szerencsétlen aki már 35 hetesen se birta tovább akkor gondolom ezalatt már mindent kipróbáltál...mit szeretnél még? Miért kockáztatod a babád életét?
2017. nov. 18. 22:55
19/25 anonim válasza:
Vastag boríték - a legtöbb dokinak sajnos elég indíték.
2017. nov. 18. 23:06
20/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mien 35 hetes kismamarol beszeltek..a masik az hogy tanacsot praktikat stb-t kertem nem ilyen velemenyeket..elhihetitek hogy nem fogom veszelybe sodorni az eletet..egyszeru itthon is vegezheto probalkozasokat szerettem volna hallani..de hat ti egybol jatszatok a szulesz-nogyogyaszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!