Akik terhesség alatt táppénzrn vannak otthon, milyen sűrűn kell bevinni a munkahelyre a táppénzes lapot?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 19:04
4/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a tb-ügyintéző csaj, hogy beszéljem meg a dokimmal, hogy minél hosszabb időre írjon ki, hogy kevesebbszer kelljen bemenni. Szóval szerintem nincs maximalizálva. (De én végül nem mentem táppénzre, hanem inkább csed-re.)
5/8 anonim válasza:
Nekem havonta kellett, annyit mondtak h 30-31 ig vigyem be, a bérszámfejtés miatt
6/8 anonim válasza:
Èn 1 honapban egyszer viszem be a tp s papirt,ennek anyagi oka is van főleg.Mert ha 2 hetente adnàm le akkor 2 kifizetés is tőrténne.De javitsatok àm ki ha butaságokat hordok össze,de engem igy informàltak le.
7/8 anonim válasza:
Doki 14 napra ad egyszerre de en kettesével hordom be munkahelyre. En próbálkoztam h kethetente beviszem es kifizetik de alairatnak velem mindig egy lapot h a kov berkifizetessel kérem... Igy mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!