A ti férjetek is ilyen volt a tervezéskor ls előtte?
A férjem ha meglát egy babát az utcán vagy a neten, akkor felhívja a figyelmem hogy "baba". Kérdezi hogy cuki e.
Lát egy kismamát, akkor szól hogy "ott egy kismama"!
Miért van ez?
Konkrétan nincs megbeszélve hogy akarunk már, de akkor mire jó ez hogy felhívja a figyelmem a babákra meg a kismamákra?
Hasonló nem volt nálatok?
De, ott vagyunk életkorban :)
25 és 33
Párom ilyen, bár ő azért nem hívja fel ilyen direkten a figyelmem, de ha valamelyik nagyon megragadja a figyelmét, akkor mindig megkérdezi, hogy ugye nekünk is lesz egyszer? :)
Szerintem kár vele foglalkozni, maximum, ha nagyon idegesít, akkor tedd szóvá, hogy légyszi ne.
Én meg írtam ki kérdést, na bumm...
Erre van ez az oldal hogy kérdezzük mi nők egymást, véleményt cseréljünk. Aztán jön egy egy megkeseredett válaszoló, aki szerint ez az oldal nem erre való. Ha szerinted a férjemet kéne kérdezni, miért írtál? A kérdésem nem az volt hogy megkérdezzem e öt vagy sem, hanem ti ebből mit láttok. Ennyi :)
Ha lwirom hogy az enyem igy probalta a tudtomra hozni hogy komolyan gondolkodik rajta, az neked miben segitseg.....
Ez volt kérdésem. Nem több nem kevesebb. Hogy nálatok volt e ilyen, ha volt mi volt az oka. Nálatok volt, éa azt jelentette hogy komolyan gondolkodik rajta. Megspórolhattad volna az időd, és elég lett volna ezt leírni. Mert a kérdésemre ez a válasz. Nem pedig az, hogy kárdezzem meg őt.
Szép napot neked.
Nincs köze hozzá, de a kérdező mindössze példákat akart gyűjteni. Ez olyan, mint amikor a terhes anyukák ugyanitt azt kérdezik, hogy nektek is volt XY tünetetek?
Nyilván attól, hogy a fele igent a fele meg nemet mond, nem fog kiderülni a kérdezőnek, hogy terhes-e vagy normális-e a tünete, de megnyugodhat, hogy nincs egyedül a dologgal.
A fenti példa ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!