Férjetek hogy birja ezt a kaja utáni kívanossagot ami folyamatosan valtozik?
Furcsat irok, de harom terhessegem alatt soha nem ugraltattam ilyen miatt.
Ja, es fozni sem tud.
En nem voltam kivanos, nalunk az volt, hogy akarmit fozott, mire kesz lett mar nem kivantam, nem birtam enni. Fogytam is sokat az elejen .
O amugy is szeret fozni, en is dolgoztam noverkent 12 oraban terhesen, o az irodaban ult 8 orat, ugyhogy nem az volt, hogy kiszolgaltattam magam.
??? Én elhiszem,hogy terhes vagy,meg minden,de ezt egy kicsit túlzásnak érzem,hogy minden szrt megkívánsz és az azonnal kell...
Felnőtt vagy! Tudsz parancsolni az ösztöneidnek,nem?
A rosszullétekkel nem tudsz mit kezdeni,de a kívánósságoddal igen.
Élvezd ki! Csak első gyereket várva lehet ilyen hisztis pi valaki.
Hányós voltam, kívánós nem. Egy vmi maradt bennem, de azért se éjjel szalajtottam a férjem. Természetesen a kedvemben járt, de nem éltem vissza vele.
Ez csak hiszti.
Cukorbeteg kismama vagyok, pontosan tudom, hogy nem azt eszek, amit megkívánok, hanem amit szabad.
Soha nem lett semmi bajom, simán túl lehet élni. Pedig nekem is belépési magát a fejembe este kilenckor, hogy most úgy tudnék enni franciakrémest... De nem lehet.
A hányinger se kifogás. Már a 35. hetet töltöttem, de még mindig képes vagyok a nap bármely szakában hányni.
Ez a harmadik terhességem, de már az elsőnél se engedtem el magam ennyire.
Pedig ha csak a férjemen múlik, akkor megtehetném, egy szavamba kerülne és ugrik.
Úgyhogy jöhet a lepontozás, de ez csak hiszti.
Ja, a férjem rosszul tűri, állandóan tömne, mert szerinte kettő helyett kell ennem, és nyúlkaján nem fog a pici fejlődni. A viták elkerülése végett beadtam neki, hogy hányingerem van az édességtől, a tésztáktól meg ég a gyomrom. Ezt elfogadta, és lelkesen hozza naponta a natúr joghurtot, mert azt bírja a kismama kényes gyomra. (Pedig úgy meg tudnék enni szál csípős füstölt kolbászt, fehér kenyérrel, utána meg egy jó krémest! De a baba fontosabb.)
Elso vagyok.
Te nagy tulzasokba esel.
21 eves hazasok vagyunk, szuper ferjem van, koszi.
Mindharom terhesseg alatt hanytam. Az elsonel fogytam az elso harom honapban.
A harmadiknal meg az utolso heten is!
Amit te csinalsz, az enyhe tulzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!