Ciklusom második feletol folyamatosan progeszteront szedek.6 hetes múltam és tegnap óta barnázok kicsit. Biztos, hogy bajt jelent?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, mindent rendben talált, mégis aggódok, mert biztos, h nem normális dolog. Volt esetleg más is így, h progi mellett is barnázott és mégis megmaradt a baba? Terhes tünetem egyáltalán nincs, nem is volt.2017. jan. 17. 09:37
1/12 anonim válasza:
Mennyi progeszteront szedsz? Nekem enyhe progi hiányom volt a terhesség elején, mindössze napi 2*1 utrogestant kellett szednem és minden rendben volt, de azt előre mondta az orvos, hogy a barnázás nem biztos, hogy el fog múlni, úgyhogy ne is aggódjak majd rajta, csak akkor, ha vérzek. Szerencsére elmúlt a barnázás, de sokaknak kitart az első trimeszter végéig. Ha 3*2-t szedsz naponta, akkor azért nem csinált semmit az orvos. Ennél többet már nem igen lehet szedni. Ne aggódj, minden rendben lesz!
2/12 A kérdező kommentje:
Progesteron exeltist szedek,abból a maximumot,azaz 3x1et. Köszönöm a biztatást,remélem igazad lesz.
2017. jan. 17. 10:55
3/12 anonim válasza:
Jelen. 3*2 progeszteron mellett is barnáztam, sőt véreztem... 4-7 hét között. Pénteken leszek 12 hetes, pocaklakóm jól van.
4/12 A kérdező kommentje:
De szuper!!!!! Gratulálok és nagyon köszönöm!!! Nagy szükségem van most a pozitívumokra,amik elhessegetik a baljós árnyakat:)
2017. jan. 17. 14:24
5/12 anonim válasza:
Én is exeltist szedtem, 6 hetesen kezdtem barnazni, emeltek az adagon , plusz sok folyadékot kellett innom. 1 hét alatt elmúlt és azóta sem jött vissza. Most 11 hetes vagyok :)
6/12 A kérdező kommentje:
De jóóóóó!!!!! Gratulálok!!!!!
2017. jan. 17. 20:11
7/12 anonim válasza:
Nekem is kupot kellett hasznalnom ovutol majd 6 hetesen barnaztam azonnal dokihoz mentem, hematomat allapitott meg, fekudnom kellett es 2 nap alatt elmult;) 8+3 ht
8/12 anonim válasza:
Mostani terhességem (3.) úgy sikerült h ovulációtól 2x1 utrogestant használtam 13hétig.
Barnáztam mellette 6-7hét között,mert volt egy pici 8mmes haematómám.Azóta már 28hetesek vagyunk.
Előző babámmal 6-10hét között barnáztam,véreztem felváltva egy 4cmes haematóma miatt,akkor nem szedtem progit.Ő lassan 2 éves 😊
Drukkolok!
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást és szívből gratulálok!!!! Befektettek a kórházba,egyelőre nem tudják honnan jön a vér,haematoma nincs,így kapom a vérzéscsillapítót
2017. jan. 18. 12:45
10/12 anonim válasza:
Szia. Nem akarlak riogatni de nekem mehen kivuli lett...en is szedtem a progit de barnaztam tovabb..es eleg csunya vege lett ezzel a mehen kivulivel....latni mehen belul a babat egyebkent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!