Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciklusom második feletol...

Ciklusom második feletol folyamatosan progeszteront szedek.6 hetes múltam és tegnap óta barnázok kicsit. Biztos, hogy bajt jelent?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, mindent rendben talált, mégis aggódok, mert biztos, h nem normális dolog. Volt esetleg más is így, h progi mellett is barnázott és mégis megmaradt a baba? Terhes tünetem egyáltalán nincs, nem is volt.
2017. jan. 17. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi progeszteront szedsz? Nekem enyhe progi hiányom volt a terhesség elején, mindössze napi 2*1 utrogestant kellett szednem és minden rendben volt, de azt előre mondta az orvos, hogy a barnázás nem biztos, hogy el fog múlni, úgyhogy ne is aggódjak majd rajta, csak akkor, ha vérzek. Szerencsére elmúlt a barnázás, de sokaknak kitart az első trimeszter végéig. Ha 3*2-t szedsz naponta, akkor azért nem csinált semmit az orvos. Ennél többet már nem igen lehet szedni. Ne aggódj, minden rendben lesz!
2017. jan. 17. 10:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Progesteron exeltist szedek,abból a maximumot,azaz 3x1et. Köszönöm a biztatást,remélem igazad lesz.
2017. jan. 17. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Jelen. 3*2 progeszteron mellett is barnáztam, sőt véreztem... 4-7 hét között. Pénteken leszek 12 hetes, pocaklakóm jól van.
2017. jan. 17. 13:49
 4/12 A kérdező kommentje:
De szuper!!!!! Gratulálok és nagyon köszönöm!!! Nagy szükségem van most a pozitívumokra,amik elhessegetik a baljós árnyakat:)
2017. jan. 17. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is exeltist szedtem, 6 hetesen kezdtem barnazni, emeltek az adagon , plusz sok folyadékot kellett innom. 1 hét alatt elmúlt és azóta sem jött vissza. Most 11 hetes vagyok :)
2017. jan. 17. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:
De jóóóóó!!!!! Gratulálok!!!!!
2017. jan. 17. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is kupot kellett hasznalnom ovutol majd 6 hetesen barnaztam azonnal dokihoz mentem, hematomat allapitott meg, fekudnom kellett es 2 nap alatt elmult;) 8+3 ht
2017. jan. 17. 20:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Mostani terhességem (3.) úgy sikerült h ovulációtól 2x1 utrogestant használtam 13hétig.

Barnáztam mellette 6-7hét között,mert volt egy pici 8mmes haematómám.Azóta már 28hetesek vagyunk.

Előző babámmal 6-10hét között barnáztam,véreztem felváltva egy 4cmes haematóma miatt,akkor nem szedtem progit.Ő lassan 2 éves 😊

Drukkolok!

2017. jan. 17. 21:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást és szívből gratulálok!!!! Befektettek a kórházba,egyelőre nem tudják honnan jön a vér,haematoma nincs,így kapom a vérzéscsillapítót
2017. jan. 18. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia. Nem akarlak riogatni de nekem mehen kivuli lett...en is szedtem a progit de barnaztam tovabb..es eleg csunya vege lett ezzel a mehen kivulivel....latni mehen belul a babat egyebkent?
2017. jan. 18. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!