Ciklusom második feletol folyamatosan progeszteront szedek.6 hetes múltam és tegnap óta barnázok kicsit. Biztos, hogy bajt jelent?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, mindent rendben talált, mégis aggódok, mert biztos, h nem normális dolog. Volt esetleg más is így, h progi mellett is barnázott és mégis megmaradt a baba? Terhes tünetem egyáltalán nincs, nem is volt.2017. jan. 17. 09:37
11/12 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok egy méhen kívülin,tavaly laparral vették ki. Most első pillanattól kezdve óriási figyelemmel kísérte orvosom a trhességem. Hétfő óta szívhang is van. Ami egyezik a méhen kívülivel,az a barnázás.De most fenyegető vetélés a diagnózis.
2017. jan. 18. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!