A ti férjetek is ilyen volt a tervezéskor ls előtte?
A férjem ha meglát egy babát az utcán vagy a neten, akkor felhívja a figyelmem hogy "baba". Kérdezi hogy cuki e.
Lát egy kismamát, akkor szól hogy "ott egy kismama"!
Miért van ez?
Konkrétan nincs megbeszélve hogy akarunk már, de akkor mire jó ez hogy felhívja a figyelmem a babákra meg a kismamákra?
Hasonló nem volt nálatok?
Miért nem kérdezed meg tőle?én biztos mondtam volna neki h minek kell megjegyezni?
Nálunk nem volt ilyen a Férjem fel is idegesített volns :D
Egy éve ilyenkor mondta hogy lássunk neki, de nem sokkal ezután olyan élethelyzet jött, ami miatt újra vésekezni kezdtünk, de nem beszéltük meg hogy akkor most jöhet már.
Én csak arra tudok gondolni, hogy vágyik rá, máskülönben csak nem ennyire fogyatékos (már elnézést :D ), hogy csak úgy szándék nélkül hívja fel a figyelmem, vagy én már nem is tudom.
Jól van már na :D Mert érdekel hogy szerintetek mi van.
Hisz tudom, érzem hogy nem vagyunk gyerek csinálós szakaszba, akkor hiába kérdezem szerintem.
Jól van már na :D
nem vagyunk gyerek csinálós szakaszba
Meg életkorban sem vagytok ott, úgy tűnik a színvonalból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!