Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap derult ki, hogy harmasi...

Tegnap derult ki, hogy harmasikreket varok, tudom egyeni dontese mindenkinek, de van tapsztalat azzal kapcsolatban, ha a 1 baba redukalasa mellett dontunk mik a veszelyek, stb?

Figyelt kérdés
Mar evek ota probalkoztunk , aztan a sokadik lombikra osszejott , harom embrio lett beultetve , es mindharom megmaradt , aminek az eseleye szinte a 0-val volt egyenlo , nagyon felek a harom gyerektol egyszerre , mert nagyon sok negativ sztorit olvastam mar tegnap , beteg serult gyerekek szulettek a vegen ... Kerem szepen a negativ emberek keruljenek , igy is nagyon kivagyok , hogy milyen dontest hozzunk , hogy ne banjuk meg !
2017. nov. 17. 08:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Sajnalom !

A masik ketto remeljuk egeszsegesen megszuletik, szoritok!

2017. dec. 9. 09:31
 32/37 anonim ***** válasza:
Így volt, jó... Nem nektek kellett dönteni.. Jó egészséget a 2 picinek, neked és a kispapának is
2017. dec. 9. 11:50
 33/37 anonim ***** válasza:
:( Remelem ti jol vagytok! Minden jot nektek! :)
2017. dec. 9. 11:59
 34/37 A kérdező kommentje:
Koszonom jol vagyunk , mindket baba szepen fejlodik ....
2017. dec. 14. 13:44
 35/37 anonim ***** válasza:
(off:) hogy vagytok? remélem, minden rendben és jól alakulnk a dolgok, szépen fejlődnek a picik! :)
2018. jan. 23. 10:59
 36/37 Titike24 válasza:
Sziasztok! 6 hetes kismama vagyok, tegnap harom babocat lattunk szivhanggal. :) Budapesten tudtok orvost ajánlani?
2019. márc. 14. 07:30
 37/37 anonim ***** válasza:
Lépj be facebookon ikres anyukák csopotba, írd ki, hogy harmasirkeker vársz, így majd meghívnak a harmasikres szülők csoportjába (titkos, így nem fogod megtalálni).
2019. márc. 14. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!