Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap derult ki, hogy harmasi...

Tegnap derult ki, hogy harmasikreket varok, tudom egyeni dontese mindenkinek, de van tapsztalat azzal kapcsolatban, ha a 1 baba redukalasa mellett dontunk mik a veszelyek, stb?

Figyelt kérdés
Mar evek ota probalkoztunk , aztan a sokadik lombikra osszejott , harom embrio lett beultetve , es mindharom megmaradt , aminek az eseleye szinte a 0-val volt egyenlo , nagyon felek a harom gyerektol egyszerre , mert nagyon sok negativ sztorit olvastam mar tegnap , beteg serult gyerekek szulettek a vegen ... Kerem szepen a negativ emberek keruljenek , igy is nagyon kivagyok , hogy milyen dontest hozzunk , hogy ne banjuk meg !
2017. nov. 17. 08:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben én nem

utolsó vagyok

9+5 hkm így egészen bele tudom magam érezni...

De ti, ti vagytok. Én beteg (önálló életre felnőtt korában is képtelen) babát sem tartanék meg, ezt én a véleményem vállalom is.

Szóval mindenki más, más értékrenddel... Stb

Remélem nektek a legjobb döntést hozzátok

2017. nov. 17. 16:02
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

Más dolog kívülről nézni, és benne lenni.

Mi is előre eldöntöttük, nem kell beteg baba, nem tartjuk meg, ha kiderül.

Aztán a cvs utáni napon hívtak, menjek beszélgetni a genetikára, találtak eltérést...

Élhető, de okoz majd gondokat.

Felajánlották az indukált vetélést.

Szörnyű napok jöttek. Hirtelen nem volt egyértelmű semmi, hiszen a mi kisfiunk, aki már nem egy sejtcsomó, ahogy itt szokták írni.

Mi az élet mellett döntöttünk. De minden uh-n derült ki valami újabb probléma. Sokszor gondolkoztam utólag, hogy jól döntöttünk vajon. Volt olyan vizsgálat, ami után teljes csend volt hazafelé az autóban.

36 hetet éppen betöltve sürgős császárral született.

Nincs maradandó károsodás, mostmár úgy tűnik, de két műtéten vagyunk túl. És még a genetikai eltérés be sem játszott, ez csak az egyéb finomság.

Ugyanakkor imádjuk őt, és a mindennapok normálisak, mint bármelyik babával. De nézem, figyelem folyamatosan, hogy alakul a mozgásfejlődés, hogy tartja a szemkontaktust, milyen a hangképzése, stb.

Szóval nem egyszerű ez.

2017. nov. 17. 21:16
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

En 3 eve egyutt fekudtem csaszar utan egy harmas ikres anyaval. Nem emlekszem, spontan volt e, problemakrol meg persze nem kerdez az ember. Utana benne voltak a helyi lapban. Kaptak segitseget, egeszseges mindenki. Azota nem tudom, mi van veluk, de mindenki rendben volt.

En nem tudok es nem is akarok tanacsot adni neked, de jo egeszeget kivanok!

2017. nov. 17. 21:46
 24/37 anonim ***** válasza:
84%

Előre is bocsánat kérdező de ezt nem tudom szó nélkül hagyni!!!

1 válaszoló

Menj légyszíves az ab kategóriába és ott oszt az észt.Ab ellenes vagy tisztába vagyok vele de egy ilyen esetbe nehogy már egy ilyen nő mondja már meg,hogy hány baba maradjon meg.Meg el kezdesz itt gyilkosnak nevezni valakit aki pont,hogy nem egy kis felelőtlen csitri.Elég nehéz így is nekik nem kell ab ellenes duma.

Tényleg bocs kérdező de én átérzem a nehéz döntéseteket mert anno mi is szerettünk volna lombikot és félig közös babát

2017. nov. 18. 08:05
 25/37 A kérdező kommentje:
Koszonom a tamogato szavakat , ma aki megert , es aterzi ezt a helyzetet amit nem kivanok senkinek . Segitsegem nem sok , anyagiak eppen hogy , szoval merlegelnunk kell . Szinte minden este ez a tema nalunk hogy mi is legyen akkor , a ferjem megtartana mindharmat , dehat o nem szamol azzal hogy mennyire veszelyes kihordani a harom babat , plusz o reggel megy este jon , egyetlen segitsegem lesz , igy meg idoben at kell gondoljuk a dolgokat
2017. nov. 18. 10:23
 26/37 anonim ***** válasza:
77%

23-as vagyok. Tehat 2 het mulva mentek ujra, ahol az orvos megnez, es elmondja a tovabbiakat? Ha megbizol az orvosodban, akkor tedd, amit o javasol.

Majd irj kerlek, mi volt. Addig meg probaljatok megnyugodni.

2017. nov. 18. 13:15
 27/37 A kérdező kommentje:
ugy lesz, irok majd hogy alakulnak a dolgok
2017. nov. 18. 16:54
 28/37 anonim ***** válasza:
Off: Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! :) Remélem együtt örülhetünk, hogy jól alakulnak a dolgok. ( 3 hós kisfiú anyukája)
2017. nov. 22. 21:20
 29/37 anonim ***** válasza:
sikerült dönteni? Örülnék ha megírnád.
2017. nov. 27. 15:39
 30/37 A kérdező kommentje:
Par napja kiderult , hogy egy baba szive megallt , szoval a Joisten eldontotte helyettunk , koszonom a valaszokat !
2017. dec. 9. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!