Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véleményetek erről az esetről!...

Véleményetek erről az esetről!? Kiakadt a család.

Figyelt kérdés
Tesom barátnője terhes lett 25.hétig nem érzett semmit. Nem biztos hogy a tesómért. A babarugására azt hitte hogy a hasa korog. Idióta egy lány. Rengeteget cigizett eddig. Szívott is1-szer.A tesóm rendszeresen.Későn ment az orvoshoz. Sok vizsgálatról lemaradt. A babával uh alapján minden rendbe.Hogy lehet ez hogy egy majom lány így kijátszotta a családot?Mikor elindult az orvoshoz szinte lapos másnap mär kerek poci. Vékony lányról beszélünk. Hamarabb is tesztelt de akkor azt mondta negatív,pedig már 3hónapos volt akkor is.Hogy lehetséges ez hogy így eltitkolta!Nem jó a kapcsolatuk.Kihordja a terhességet?Egészséges lesz?
2017. nov. 16. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen idióta proli családot nem nehéz kijátszani.

A csaj nagyon is jól tudta, hogy terhes, csak meg akarta tartani. Azt hiszi, innentől már nem kell dolgozni, el lesznek tartva.

Abból a szempontból idióta, hogy jobban jár, ha nem egy ilyen címeres ökörnek szül, mint a tesód.

2017. nov. 17. 07:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet rakni a házból, gondolom nem ővé a ház.

Aztán oldja meg,

2017. nov. 17. 08:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom hogy 25 hétig semmit nem vett észre belöle,a lányom olyan partykat levágott odabenn hogy őröm volt nézni.Nem akarta elmondani és ennyi,örüljön ha tényleg minden rendben lessz a babával és nem lessz fogyatékos.
2017. nov. 17. 09:45
 14/20 anonim ***** válasza:
56%

Semmi baja nem lesz a gyereknek.

Nekem is ismerősöm friss kapcsolatból lett terhes, cigizett, néha berugott, 28 hetesen vette észre, hogy terhes. Fene se akart a helyében gyereket, nem is szerette a pasit, teljesen elhiszem neki, hogy fogalma sem volt róla. Szívott is nagyritkán egy két slukkot a pasi cigijéből.

60 kg volt, 5.hónaptól kezd látványosan gömbölyödni a has, ha csak nem csont és bőr az illető. Minden nap találkoztunk, a pasijával szexeltek, az sem vette észre.

Egészséges 4 éves gyereke lett, sőt kifejezetten okos a kislány.

Másik oldalról itt vagyok én, csak egy vizsgálaton voltam(az elsőn), bár nem cigiztem és egész terhesség alatt, ha 2 deci bort ittam sokat mondok, egészséges 3 évesem van, kifejezetten értelmes:)

Én sem akartam gyereket, a gyerek apjának nem csak fűvel van gondja, nem is voltunk egy pár meg semmi, mégis minden jól alakult.

Nem hiszem, hogy mi pont mázlisták voltunk.

Fiatalok, egészségesek vagyunk/voltunk, családban semmi gond nem fordult elő sosem.

Abszolút tipikus esetek vagyunk könnyű terhességre, könnyű szülésre. És ez a túlnyomó többség.

Más a teherbeeséssel bajlódik, vagy egy rakás komplikáció fordul elő nála terhességnél vagy szülésnél, és ez a ritkább, csak ők nagyobb nyilvánosságot kapnak, mert az átlag senkit sem érdekel.

Semmi baja nem lesz a gyereknek, nem hiszem, hogy direkt csinálta volna a csaj a teherbeesést és max nektek nem mondta el. A 3. hónap után szokták eleve elmondani a családnak.

Veletek él, egy lúzer pasija van, gondolod ő így akart teherbeesni?

Mindketten elcseszték a dolgokat, a gyerek megfogant, a csaj meg vagy nem vette észre vagy meg akarta tartani. Egyik sem róható fel neki.

Az apa majd összekuporgatja a gyerektartást, és majd ők ketten döntenek arról, hogy fogják ezt a helyzetet megoldani.

Ha segíteni akartok, az azt jelenti, hogy normális család vagytok, de semmi sem kötelező természetesen.

2017. nov. 17. 10:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Csont és bőr a lány.Majd kiderül mi lesz velük. Szerintem is a lány tudta rég csak lesz.art mindent.Így van 12.hétig még hihető de nem idäig.
2017. nov. 17. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Szomszédom a szülés pillanatáig nem hitte hogy terhes. Egyszer csak fájni kezdett a hasa, azt hitte gyomorgörcs, majd mikor már görnyedni kezdett és vérezni, kihívták a mentőket, akik szembesítették, hogy hoppá szülés van folyamatban.

9 hónapig nem volt vizsgálaton, rendszeresen (heti kétszer 20* perc) szoli, hajszőkítés havonta, cigi ritkán, sex a pasival ugyanúgy. Nem volt kis alkat, nem volt "látványos" a terhessége, max mellben lett erősebb.

Kérdésre, hogy nem érezte e baba mozgását, válasza a nem volt. (ez utólag visszagondolva tuti kamu volt). Tehát apuka is, család is a kórházba szembesült az friss családtaggal.

És nem fiatal (35+) egészségügyben dolgozó nőről beszélünk. A gyerek egészségesen született, jelenleg viselkedési problémákkal küzd. (utóbbi a fantasztikus nevelésnek köszönhető)

Szóval van ilyen :)

2017. nov. 17. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de nem feltétlenül hazudhatott.Nem tudom,h utólag bevalotta-e,h tudta v.nem.De példának: tesóm nál szülésnél derült ki,h terhes volt.Nem érzett semmit,vérvételen se tűnt föl,menstruációja megvolt,és mivel elég duci meg se látszott rajta.Bármilyen furának tűnt még nekem is,,de létezik ilyen.Ha meg titkolta,lehet,h félt attól,h rákényszerítik,h vetesse el..
2017. nov. 17. 20:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor mi vagyunk lemaradva, mert normális embereknél ilyen nem történik hogy nem veszik észre hogy terhesek. Ha azért nem szólt hogy nehogy abortusz legyen akkor is volt mèg legalább 2hónap mikor már elmondhatta volna hahoo babát várok. Nem az hogy kussolok.De majd gondolkodhatnak hogy miből lesz meg minden szüksèges a picinek,de ha már eddig szart a család fejére akkor most se anyámtól várja a segítséget.Mégegyszer leírom vèkony lány csak dugta a hasát állandóan, ezért tudjuk hogy ő tisztába volt azzal hogy terhes,ha nem derül ki akkor meg egyszer előäll hogy megszült otthon.
2017. nov. 18. 10:17
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
A vékony alkathoz csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy én is vékony vagyok és magas és nem látszik rajtam a terhesség (5 hónapos). Szóval hogy vékony nem egyértelmű, hogy hu de nagyon látszódni fog.
2017. nov. 20. 08:40
 20/20 anonim ***** válasza:
19essel hasonlo szituba vagyok. 1 hete latszik h terhes vagyok es én ma vagyok 23+2 hetes
2017. nov. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!