Véleményetek erről az esetről!? Kiakadt a család.
Ilyen idióta proli családot nem nehéz kijátszani.
A csaj nagyon is jól tudta, hogy terhes, csak meg akarta tartani. Azt hiszi, innentől már nem kell dolgozni, el lesznek tartva.
Abból a szempontból idióta, hogy jobban jár, ha nem egy ilyen címeres ökörnek szül, mint a tesód.
Ki lehet rakni a házból, gondolom nem ővé a ház.
Aztán oldja meg,
Semmi baja nem lesz a gyereknek.
Nekem is ismerősöm friss kapcsolatból lett terhes, cigizett, néha berugott, 28 hetesen vette észre, hogy terhes. Fene se akart a helyében gyereket, nem is szerette a pasit, teljesen elhiszem neki, hogy fogalma sem volt róla. Szívott is nagyritkán egy két slukkot a pasi cigijéből.
60 kg volt, 5.hónaptól kezd látványosan gömbölyödni a has, ha csak nem csont és bőr az illető. Minden nap találkoztunk, a pasijával szexeltek, az sem vette észre.
Egészséges 4 éves gyereke lett, sőt kifejezetten okos a kislány.
Másik oldalról itt vagyok én, csak egy vizsgálaton voltam(az elsőn), bár nem cigiztem és egész terhesség alatt, ha 2 deci bort ittam sokat mondok, egészséges 3 évesem van, kifejezetten értelmes:)
Én sem akartam gyereket, a gyerek apjának nem csak fűvel van gondja, nem is voltunk egy pár meg semmi, mégis minden jól alakult.
Nem hiszem, hogy mi pont mázlisták voltunk.
Fiatalok, egészségesek vagyunk/voltunk, családban semmi gond nem fordult elő sosem.
Abszolút tipikus esetek vagyunk könnyű terhességre, könnyű szülésre. És ez a túlnyomó többség.
Más a teherbeeséssel bajlódik, vagy egy rakás komplikáció fordul elő nála terhességnél vagy szülésnél, és ez a ritkább, csak ők nagyobb nyilvánosságot kapnak, mert az átlag senkit sem érdekel.
Semmi baja nem lesz a gyereknek, nem hiszem, hogy direkt csinálta volna a csaj a teherbeesést és max nektek nem mondta el. A 3. hónap után szokták eleve elmondani a családnak.
Veletek él, egy lúzer pasija van, gondolod ő így akart teherbeesni?
Mindketten elcseszték a dolgokat, a gyerek megfogant, a csaj meg vagy nem vette észre vagy meg akarta tartani. Egyik sem róható fel neki.
Az apa majd összekuporgatja a gyerektartást, és majd ők ketten döntenek arról, hogy fogják ezt a helyzetet megoldani.
Ha segíteni akartok, az azt jelenti, hogy normális család vagytok, de semmi sem kötelező természetesen.
Szomszédom a szülés pillanatáig nem hitte hogy terhes. Egyszer csak fájni kezdett a hasa, azt hitte gyomorgörcs, majd mikor már görnyedni kezdett és vérezni, kihívták a mentőket, akik szembesítették, hogy hoppá szülés van folyamatban.
9 hónapig nem volt vizsgálaton, rendszeresen (heti kétszer 20* perc) szoli, hajszőkítés havonta, cigi ritkán, sex a pasival ugyanúgy. Nem volt kis alkat, nem volt "látványos" a terhessége, max mellben lett erősebb.
Kérdésre, hogy nem érezte e baba mozgását, válasza a nem volt. (ez utólag visszagondolva tuti kamu volt). Tehát apuka is, család is a kórházba szembesült az friss családtaggal.
És nem fiatal (35+) egészségügyben dolgozó nőről beszélünk. A gyerek egészségesen született, jelenleg viselkedési problémákkal küzd. (utóbbi a fantasztikus nevelésnek köszönhető)
Szóval van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!