Mi van akkor ha a Pocaklakó nem kap elég vitamint? Vagy ilyen nincs?
Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 13:50
1/7 anonim válasza:
Szia!
A babucika elsősorban az anyuka szervezetéből vonja el a vitaminokat, szükséges anyagokat, ezért kell nap mint nap vitaminforrásokat enni.
HOgy milyen baj lehet, ha nem étkezik rendesen a kismama, szerintem felsorolni is sok...
Reméljük nincs ilyen helyzetben senki!
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem fejlődne rendesen a baba, nem?
Illetve gondolom a vérkép is kimutatná.
2008. okt. 23. 14:22
3/7 anonim válasza:
A vérképből illetve a vizeletből is kiedrül, ha valamelyik vitaminból esetleg kevesebb van mint kéne a szerevezetedben!
4/7 anonim válasza:
Szia ! Hát elöször is a kicsi beszerzi a mamától. Igaz, hogy a vérvétel kimutatja pl. a vashiányt, néhány tünetre viszont neked kell figyelned. Ha fáj a lábad, vagy sokat keményedik a hasad ez pl. magnézium hiány jele. Ha sokat kell fogat tömetned a terhesség alatt, akkor valószínü kálcium hiányzik a szervezetböl. De hogy tuti biztosra menj, miért nem kezdesz el szedni terhes vitamint. Ezekben minden meg van, s biztos lehetsz, hogy a babád is teljes körü ellátást kap, söt még a fejlödését is elösegíti.
5/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Ennyire szörnyű dolgot írtam, hogy így le lettem pontozva????
.......
Furcsa
6/7 anonim válasza:
Szia! A második válaszoló vagyok! Én nem pontoztam még le senkit. Szerintem minden válasz valamiképp hasznos!!!!!
7/7 anonim válasza:
Természetesen van olyan, hogy a kicsi az anyaméhben túl kevés vitaminhoz jut. Ez ugye függ az anyuka táplákozásától. Ugyanúgy, mint egy felnőttnél, itt is kialakulhatnak hiánybetegségek. Csak szerintem mivel itt egy fejlődésben lévő szervezetről van szó, ezek később már nem olyan könnyen gyúgyíthatóak...szerintem. De háborúk alatt, hihetetlen körülmények között is születtek egészséges babák, szóval annyira ne aggódj. Zöldség, gyümölcs, terhesvitamin, és nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!