7hetesen pecsételés? Megmaradt a baba?
7 hetes kismama vagyok
5 napja volt nagyobb mennyisegu rozsaszin folyasom. Rogton rohantam a legkozelebbi sztkba ahol azt mondtak minden rendben, kaptam utrogestant+fekvés. 2napig szinte elmult/ enyhült tegnap elott voltam orvosnal ( mar volt idopontom hozza) es mobdta jo helyen tapad es erosen. Levette a rakszurest.
Tegnap is volt enyhe rozsazin nyalkas pecseteles.( gondoltam a rakszurestol) Illetve ma is, es a mai erosebb rozsaszin volt.
Holnap megyek dokihoz ha nem javul, csak addig is valaki jart igy es utana minden rendben volt?
Koszonom
Őszintén sajnálom :(
Sohasem szabad feladni!!!!!!
Miért,lehetett látni a vérben az alakját?? 😮😢
Őszintén sajnálom 😳
2,7 es 11 vagyok. Gyaszold meg es hidd el, lezarul ez a korszak es jon egy sokkal szebb.
Amikor nekem ment el tavaly osszel a babam, ugyanigy jartam. Gorcsok, es egyben lattam tavozni. Ez oktoberben volt, es Karacsonykor mar ujra pozitivat teszteltem, azota majdnem 3 honapos. Ezert irtam, hogy nem szabad feladni, aki kuzd erte annak jonni fog! (2 baratnom is eveket vart, mindkettejuk 3-4 alkalommal veszitett el magzatot de egyiknek mar 7 honapos kislanya, masiknak 1 honapos ikrei vannak!)
Koszonom a biztatast!
14es : maga a petezsak tavozott egyben.
15os: nem adjuk fel soha... amint lehet belevagunk. Es sikerulni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!