Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 különböző teszt becsaphat?

2 különböző teszt becsaphat?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tanàcstalan vagyok. Kèt tesztet csinàltam amit a Müllerbe vettem. A mai nap kora dèlutànibòl csinàltam eyy Clear Bluet,ami negatìv lett,tovàbbra sem jön meg ès hanyingerem van egèsz bap. Lètezik hogy a 2 teszt becsapna? Linkelem az elso 2 tesztemet.

[link]

2017. nov. 8. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tesztek pozitívak...
2017. nov. 8. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő pozitív!

Tudod, 1csík nem terhes, 2csík terhes.

2017. nov. 8. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek pozitívak. Nem is értem....
2017. nov. 8. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen pozitív mindkettő :)
2017. nov. 8. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Huhh. Fogalmazhattál volna kicsit érthetőbben is, háromszor futottam neki a kérdésednek, mire megértettem hogy mit akarsz. Szóval az első két teszted pozitív lett, aztán vettél egy harmadik tesztet is, nevezetesenegy clear blue-t ami pedig negatív.

Szerintem én az első kettőnek hinnék, hiszen látszik hogy szép pozitív mind a kettő. A clear blue nem ilyan érzékeny mint a másik kettő. Vagy a pisi nem volt elég koncentrált. Várj pár napot, és tesztelj megint.

2017. nov. 8. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek eggyértelmü pozitivak
2017. nov. 8. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!Azèrt bàtorkodtam megkèrdezni,mert 2 teszt utàn ami a többsèg szetint egyèrtelmű pozitìv

Lett 2 negatìv,egy Clear Blue ès egy viola.

2017. nov. 9. 09:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a pozitiv tesztek utan ma reggel megjott. Gondolom veteles,meg nincs babank ezert is szerettuk volna nagyon :(
2017. nov. 10. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!