Ergam csepp terhesen?
Az Ergam csepp a vételes gyors befejezését segíti elő.
Az orvosod mégis tud valami biztosat?
A terhesség megtartásához progeszteront szoktak felírni. Oke, sokak szerint nem használ, meg placebo, de ártani biztos nem árt.
Az Ergam csepptől elvetélsz.
Szia
Én császár után kaptam ezt mikor telihagyták a méhem méhlepénydarabokkal és nem tudott kitisztulni belőlem. Akkor írták fel ezt hogy szedjem hogy hátha beindul a tisztulás. De sajna nem ezért kikapartak. Ha ezt beszeded ezzel a vetélést fogod elősegíteni. Viszont a dokidnak kötelessége lett volna elmondania ha épp vetélsz :(
Köszönöm a válaszokat! Du. megyek vissza ehhez a dokihoz, majd kérdőre vonom... utána keresek mást. A gyógyszerhez nem nyúltam, nem tetszett a tájékoztató meg most olvastam, amiket írtatok. Már nekem is megfordult sok minden a fejemben, hogy a doki esetleg így akarta ,, megkönnyíteni" a dolgot... De akkor minek küldözget még HCG-tesztre is.
Még egyszer köszi mindenkinek az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!