Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem veszítem el? Kb.4...

Ugye nem veszítem el? Kb.4 hetes terhes vagyok, édesapám sajnos éppen balesetet szenvedett és életveszélyben van. Ma egy picit "barnáztam".Aggódok nagyon miatta...

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom az édesapádat, és remélem minden rendben lesz vele. Biztos,hogy ez most nagyon nehéz, de meg kell próbálnod pozitívan gondolkodni, és kicsit megnyugodni. A nőgyógyászodat pedig mindenképp hívd fel a barnázás miatt. Nem tudom hány hetes lehetsz, de a terhességem elején én is barnáztam, és utrogestant és bromocriptint kaptam rá.
2008. okt. 22. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A babák sok mindent kibírnak. Én 6 hetes terhes voltam a 2. babámmal, amikor a kezeim között meghalt az apám. És most ott alszik a szobájában a kistigris...

A barnázás egyszer sem biztos, hogy vetélést jelent.

Próbálj megnyugodni, és beszélj az orvosoddal.

Az apukádnak meg mielőbbi felépülést kívánok.

2008. okt. 22. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen a ! az 4 lett volna:S

Sajnos nincs sok remény édesapám felépülésére próbálok megnyugodni és nem stresszelni magam. Szerdán megyek dokihoz először sajna de úgy néz ki hogy el is múlt a barnázás csak tegnap volt egy nagyon pindur. Jó babavárást nektek és köszönöm a válaszokat!

2008. okt. 23. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért ha gondolod írjál, hogy mi a helyzet. Szurkolok. (2.)
2008. okt. 23. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nos hát egyre erősödött a barnázás aztán tegnap este azt vettem észre hogy ez már bizony vér...:( Na mondom ennek a fele sem tréfa... bementünk az ambulanciára... Megnézett a doki. Azt mondta hogy nincs baj... lehet h volt egy hematómám vagy vmi más oka. Egyben megvolt az első UH.:) Még csak egy 3mmes petezsák látszódik... De mondta h ilyen idősen ez is így kell legyen:) Köszönöm a válaszokat és jó így megnyugodni. Ja és írt fel Magne B6ot meg Rutascorbint is... :)

most már nyugis lesz a hétvégém...:)

2008. okt. 25. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!