Ugye nem veszítem el? Kb.4 hetes terhes vagyok, édesapám sajnos éppen balesetet szenvedett és életveszélyben van. Ma egy picit "barnáztam".Aggódok nagyon miatta...
A babák sok mindent kibírnak. Én 6 hetes terhes voltam a 2. babámmal, amikor a kezeim között meghalt az apám. És most ott alszik a szobájában a kistigris...
A barnázás egyszer sem biztos, hogy vetélést jelent.
Próbálj megnyugodni, és beszélj az orvosoddal.
Az apukádnak meg mielőbbi felépülést kívánok.
Igen a ! az 4 lett volna:S
Sajnos nincs sok remény édesapám felépülésére próbálok megnyugodni és nem stresszelni magam. Szerdán megyek dokihoz először sajna de úgy néz ki hogy el is múlt a barnázás csak tegnap volt egy nagyon pindur. Jó babavárást nektek és köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nos hát egyre erősödött a barnázás aztán tegnap este azt vettem észre hogy ez már bizony vér...:( Na mondom ennek a fele sem tréfa... bementünk az ambulanciára... Megnézett a doki. Azt mondta hogy nincs baj... lehet h volt egy hematómám vagy vmi más oka. Egyben megvolt az első UH.:) Még csak egy 3mmes petezsák látszódik... De mondta h ilyen idősen ez is így kell legyen:) Köszönöm a válaszokat és jó így megnyugodni. Ja és írt fel Magne B6ot meg Rutascorbint is... :)
most már nyugis lesz a hétvégém...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!