A mai nap keveset mozog a babam nagyon, ritkan ereztem, hogy rug egyet, de altalaban sokkal aktivabb. Jelenthet ez bajt?
Lehet front miatt is, vagy csak szimplán lustább.De az is lehet hogy 35. héten már kevés a helye. Nekem is vannak ilyen napok. Olyankor mindig csinálok valamit amiről tudom hogy egy kicsit felélénkíti a babát. De ha nagyon nyugtalanít és a praktika se válik be, akkor hívd fel a dokid.
37 hkm
Szia! Tegnap nekem is lustább volt napközben a megszokottnál. Aztán este bepótolta.
Volt olyan napom, amikor annyira aludt, hogy még felébreszteni is alig tudtam. Piszkálásra rúgott egyet-kettőt és ennyi, aludt tovább.
Szóval előfordul az ilyesmi. 35.hkm
Lehet hogy csak olyanja van, front stb. Egyszer bepanikoltam mert nagyon ritkán éreztem, hívtam a védőnőt mert jóban vagyunk. Mondta egyek egy kis csokit vagy kolat. Rövidesen beindult a buli:)
Így a végén egyre kevesebb hely van, napi 6-8 mozgás elosztva megvan akkor minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!