3hónapos múlt a babám, csak 100ml-t eszik általában, látom, hogy enne még, sokszor van is még benne, de nem szívja ki. elég lehet neki?
Figyelt kérdés
vagy csak lusta?hogy tudom rávenni,hogy többet egyen?2014. febr. 15. 09:59
1/9 anonim válasza:
Hogyan gyarapodik? Ha jól, akkor elég neki. Miből gondolod, hogy még enne?
2/9 anonim válasza:
Ne izgulj,ha a havi mérésen jónak làtja a doki a súlygyarapodàst,rendben van.Nyáron én is ezen aggódtam.Most 9 hós a babàk,àltalàban 120 milit eszik.3 hósan volt étkezés,amikor csak 70 vagy 50 milit evett.Ők sem egyformán esznek minden étkezésnél,mint mi sem.
4/9 xStefix válasza:
Ha még éhes marad, próbáltad visszatenni a melledre? Hátha kiszívná a végét is, ami tényleg nehezebben jöhet ki.
5/9 A kérdező kommentje:
Éhes marad,pont az a baj,hogy sír és nem tudom visszatenni.
egyszer próbáltam üvegből odaadni neki amit benne hagyott a cicibe és kb.3másodperc alatt befalta.
2014. febr. 15. 23:27
6/9 anonim válasza:
Akkor fejd,van ismerősöm,akinek a kórházban sem akart szopizni a babàja,ő is fejt.Ha nem elég,marad a tápszer.Tudom nem jó érzés.Nekem nem volt elég tejem,de a mai napig,9 hósan is tejcsizik a tàpi mellett.
7/9 xStefix válasza:
Akkor ha jól értem, csak addig szívja az első cicit, amíg jól jön, aztán elengedi és sír? És nem tudom visszatenni.
Másik melledet kínálod neki ilyenkor?
Kap mást is a cicin kívül? Mert a cumizavarnak is van ilyen tünete...
8/9 xStefix válasza:
És ne kezdd el fejni a tejed, mert ha az üveggel leszoktatod a babád a szopizásról, onnan már nem lesz visszaút. Most viszont még van esélyed a szoptatásra, csak ki kell derítened, hogy mi a baj és mit lehet ellene tenni.
9/9 anonim válasza:
Kiskanàllal is adhatod neki a lefejt tejet,ha félsz,hogy az üveg miatt leszokik a ciciről.Bàr az én babàm nem szokott le róla,és cicizik reggel,napközben,este kiegészítő tápszert kap cumiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!