Vigantol cseppek (D vitamin) terhesen?
Az orvosom ezt ajanlotta NEKEM a téli időszakra. Mondta is h babának is jó lesz,ha megszületik.
Erre (az ilyen mondjuk nem csipem) a patikus lebeszelt ,nem akart adni konkrétan mert h az nem nekem való. Most akkor a doki ajánlott hülyeséget vagy a patikus akart drágább dolgot eladni?
Ebből a cseppből heti 2x3 cseppet mondott a doki 1dl folyadékkal bevéve!
Tapasztalt orvos , tehat csak tudja mit ír fel, bár kezdőnek is tudni kell. De kb hülyének nézett a nő a patikában.
Felnotteknek is lehet. Googlizz ra a betegtajekoztatora.
Annyi csak hogy nem 1 deci folyadekba tennem hanem egy kiskanalra es utana innek vizet.
Igen azt mondta az orvos h ugy is lehet kettes :)
1#vegul otthagytam, mert mondtam h nembaj elvinnék egy üveggel de mondta h jaa amugy nincs is nekik. Kifele menet lattam az uvegajto mogott tobb dobozzal .. nagyon merges lettem. Jovoheten másik patikában megveszem.
Koszi!:)
Az orvos a hülye.
A gyszerésznek v asszisztensnek volt igaza.
Ugyanis a D-vitamin anyagcseretermékei a méhlepényen keresztül átjutnak a magzatba. Emiatt túladagolás esetén károsodhat a magzat fejlődése: a testi és szellemi fejlődés lassulhat, különböző súlyosságú aorta-szűkületek alakulhatnak ki. A terhesség alatt ezért a Vigantol cseppek szedése különös elővigyázatosságot igényel.
Én biztos, h nem szedném.
Tuladagolas eseten...
Az eloirt mennyiseget szedd nyugodtan.
Nelem most d3 van kiirva, napi 1 tbl
Es szted én túladagolnám??:)
Ennyi erovel barmelyik vitamin árthat, ha nem előírás szerint szedem.
De vegul abban maradtunk h megvesszuk a vigantolt és szedem ahogy mondta 2x3cseppett/ hét!:)
A vedono igy ajanlotta:
Egyik heten 2x alkalmazni masik heten 1x felváltva!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!