1 éves kislányom heti 7 csepp vigantolt kap, azaz vasárnaponta 7 cseppet az jó? A napi cseppek valahogy nem jöttek össze sokszor kimaradt. Ez nem baj?
Úristen, de még a gondolat is...
Túl akarod adagolni 7-szeres adaggal, kényelemből?
Normális ember még csak nem is gondol ilyenre.
Ha rólad lenne szó, a heti adagot bevennéd vasárnap? Mert én nem... Értem én, hogy "csepp", de a kislányod meg kicsi...
#3 vagyok. Olvasd csak!
"Ha elfelejtette bevenni a Vigantol cseppeket
Amennyiben elfelejtette bevenni a Vigantol cseppeket, várja meg a következő bevétel időpontját és folytassa a készítmény alkalmazását az orvos által előírtak szerint. NE VEGYEN BE KÉTSZERES ADAGOT A KIHAGYOTT ADAG PÓTLÁSÁRA. Amennyiben több napig nem alkalmazta a gyógyszert, forduljon kezelőorvosához."
Figyeld a nagybetűs részt! Te meg HéTSZERES adagot adsz be a kisgyerekenek.
Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
Én senkitől nem hallottam még ilyent, és interneten sem olvastam. Nem véletlenül mondja minden gyermekorvos, hogy napi egy csepp, vagy napi kettő csepp.
Szerintem semeddig nem tart, ha este fürdés után adsz neki egy cseppet. Ha kimarad 1-1 nap nem gond, no de ne vasárnap pótold be az egész heti adagot. Nem szabad!
pont itt olvastam nemrég hogy van aki egyszerre adja be
csak azért kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!