Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhetem az orvosomat (nőgyógy...

Kérhetem az orvosomat (nőgyógyászomat), hogy javasolja a háziorvosomnak, hogy írjon ki táppénzre?

Figyelt kérdés
A 25. héten járok, és kezdek már nagyon fáradékony lenni a napi 8-10 óra munkától, úgy érzem, nem bírok már többet 1-2 hétnél. Szeretnék "elvonulni" pihenni.
2008. okt. 22. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen kérheted és nyugi fel is fognak venni tp-re! Én az elejétől fogva tp-zen vagyok igaz nekem a munkám miatt kellett! Annyi lesz majd, hogy minden hónapban mikor mész a tp-zes papírodért akkor vinned kell egy javaslatot a dokitól, hogy javasolt a tp. Egyébként nagyon megértőek a dokik! Minden jót és további szép baba várást!

33 hetes kismama

2008. okt. 22. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:

perszehogy kérheted!

lehet, hogy rosszul emlekszem, de nekem mintha a vedonom is felajanltota volna, hogy ir a nodokimnak, pedig 8 hetes voltam.. egesz terhesseg alatt is lehetsz tappenzen akár, senki sem nézne rad emiatt csunyan.. én nem birnam amunkat

2008. okt. 22. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Egész nyugodtan kérheted, én is így tettem. Még hozzá akartam fűzni a magyarázatot, nehogy azt gondolja, hogy csak lustulni akarok, de szemlátomást nem érdekelte, már írta is a papírt.

24 hetes kismama

2008. okt. 23. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

én is tp-én vagyok,de engem a nőgyógyász vett fel táppénzre. Elmondtam, hogy 10-12 órás munkám van, ahol ezidő alatt állnom kell, és nem nagyon bírom, akkor azt mondta nincs semmi gond, kiír tp-re.

szerintem nyugodtan szólj, hogy fárasztó a munkád, és szeretnél többet pihenni, biztos kiír majd.Emiatt ne legyen rossz érzésed!!

28 hetes pocakos

2008. okt. 23. 12:59
 5/5 anonim válasza:
Nálunk itt Pécsen,legalább is az én háziorvosom azt mondta,hogy ő javasolja nőgyógyásznak hogy írjon ki táppénzre,de lehet,hogy rosszul emlékszem.
2008. okt. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!