Fiatal kismama vagyok és nem vagyok tisztába 1-2 dologgal! Most ha megfogadom a nögyógyászomat akkor ő lesz a fogadott szülésznöm, ugye? De a dokit kit fogadjak meg hogy levezesse a szülést?
Szia!
Én mindeketőtt fogadtam! Ha a szülésznő nincs beosztva (tehát ha csak a te szülésedre megy be) akkor veled tud lenni végig, ha meg egyébként is dolgozik akkor sajnos megosztott a figyelme!
Dokinál is ue. a helyzet! De hát reménykedjünk a legjobbakban, hogy az étkező asztaluk mellől hívjuk be magunkhoz! :))
Nekem mindkettő aranyos, és csak jókat hallottam róluk!!!
Üdv.: 23 hetes kismama
szerintem mindkettonek egyforman fontos a szerepe "teamwork". persze a szuleszno szules elott, ha fogadod, tobbet fog veled foglalkozni, amikor vajudsz, a doki csak benez neha.. es szules utan is azert figyelnek rád
ha van fogadott szulesznod, o fog ctg-ni meg ilyenek, ami azert is jo, mert ismerni fog mindent.
ha megindul a rendszeres fájás, akkor felhivod a ferjed, hogy nyomas a korhaz ÉS a szulesznod is. ha van barmi, amit el kell intezni, akkor a szuleszno elintezi.
szerintem mindketto nagyon hasznos, és fontos, minden nodokinak megvan szinte, melyik szulesznovel szeret egyutt dolgozni, ha valasztasz, erdemes ot valasztani.
ha fogadsz szulesznot, 20-30 ezer forint, egy jó szülésznő nagyon nagyon megéri ezt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!