Ez normális terhesség alatt? (pocak probléma még pocak nélkül)
Figyelt kérdés
Vannak itt olyan kismamák, akiknek a pocakjuk már az első trimeszter idején nagyon érzékeny volt? Ha fekszek és rápakolok valamit a hasamra egyből fájni kezd. Ez normális, ugye? (pakolás alatt ne nagy dolgokra gondoljatok inkább: vastagabb takaró, fagyis tál ilyesmik.)
Nem pakolok rá többet semmit, csak érdekel, hogy más is tapasztalt-e hasonlót, és normális dolog?
Előre is köszi a válaszokat.
-8 hetes kismama
2017. nov. 2. 14:17
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem a 2.terhességemnél volt így, 8 hetes voltam kb.amikor elő kellett vennem még a kismama nadrágjaimat is, mert nem bírtam még azt sem elviselni hogy a sima nadrág nyomja, pedig még nem volt látható pocak természetesen.
2/3 anonim válasza:
Engem 9 hetesen a biztonsági öv zavart borzasztóan, venni is kellett övterelőt azonnal, mert annyira nyomott. A nadrágjaimat is a 10. héten már fel kellett váltani terhesnadrágokkal, mert minden nyomott. Pakolni viszont még most, 36 hetesen is tudok rá, nyilván nem sok és nagy dolgot, de mondjuk egy fent említett fagyis tálkától vagy egy plüssmacskától nincs bajom. Max annyi, hogy leesnek a dolgok, mert lerúgja a kiscsaj. :D
3/3 anonim válasza:
En 12 hetesen szereztem be az elso terhes nacit. Bar korainak tartottam nagyon nyomott a klasszikus farmer. Most sokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!