Van, aki a 32-33. hét körül tüdőérlelőt kapott? Hány hétre szültetek végül?
32. héten kaptam (1111 méhszáj)...Nem feküdtem be a kórházba,gyógyszereket is kaptam (nah attól tényleg elmúltak a keményedések) a 36. héten gyógyszereknek vége,állandó fekvésnek vége és beindult a megszokott élet...férjem akkor vissza ment dolgozni,addig itthon volt és figyelt arra,hogy feküdjek és a 2,5 éves gyerekkel foglalkozott.
A 38. hét közepén szültem.
Én a 30.héten kaptam egyet, majd a 36. héten még egyet.
36. héten született a babám lepény leválás miatt.
Köszi! :)
Kicsit megnyugodtam. Tudom, hogy nem hozza előrébb a szülést, az érdekelt, hogy nyílt-e tovább a méhszáj, megszületett-e a baba pár napon belül, vagy (majdnem) sikerült végig bent maradnia, stb.
Én progeszteront kapok még, a 4 szuri mellé. Remélem azért a 36-37. hétig mi is kihúzzuk, elég váratlanul jött most ez az egész.
Ja, most nézem, hogy nem görcsöltetek.
Még vett le a doki hüvelyváladékot tenyésztésre, nem vmi fertőzés miatt van-e az egész, ha nem múlnak a görcsök, akkor tudunk beszélni.
Köszi a biztatást, bizakodok. :)
Próbálok feküdni, de valahogy jobban görcsölök úgy, mintha csak ülök. De lehet, hogy csak azért, mert akkor annyira arra koncentrálok, hogy fáj-e, görcsöl-e, szúr-e.
Eddig az volt a bajom, hogy már csak 7-8 hét és vége, és milyen hamar itt a szülés, most meg olyan hosszúnak tűnik ez az 5 hét, hogy nem igaz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!