Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki a 32-33. hét körül...

Van, aki a 32-33. hét körül tüdőérlelőt kapott? Hány hétre szültetek végül?

Figyelt kérdés
Csak a méhnyak rövidült meg és sokat keményedek, a méhszáj elvileg zárt.
2017. nov. 1. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
29 hetesen kaptam, 39. hetben szultem. Semmi koze a kettonek egymashoz, a tudoerlelo nem hozza elorebb a szulest.
2017. nov. 1. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:

32. héten kaptam (1111 méhszáj)...Nem feküdtem be a kórházba,gyógyszereket is kaptam (nah attól tényleg elmúltak a keményedések) a 36. héten gyógyszereknek vége,állandó fekvésnek vége és beindult a megszokott élet...férjem akkor vissza ment dolgozni,addig itthon volt és figyelt arra,hogy feküdjek és a 2,5 éves gyerekkel foglalkozott.

A 38. hét közepén szültem.

2017. nov. 1. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Dettó, mint az előző. 32 héten 1111 méhszáj, 37 hétig kórház, szigorú fekvés, kaptam magnéziumot, tüdőérlelőt, gyógyszereket. Nem is fájt utána semmim. Aztán hazaengedtek, mondván, bármikor szülhetek, de mégsem akart a picur jönni...végül 39 héten szültem, programozott császárral, egyéb eü okok miatt. De sztem Manócska akkor sem akart volna jönni. Most 24 hetes vagyok a 2.-kal, 2100 a méhszáj, van bennem egy kis félsz, de sok pihenéssel, mg-mal nem lehet gond! :-)
2017. nov. 1. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a 30.héten kaptam egyet, majd a 36. héten még egyet.

36. héten született a babám lepény leválás miatt.

2017. nov. 1. 18:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Kicsit megnyugodtam. Tudom, hogy nem hozza előrébb a szülést, az érdekelt, hogy nyílt-e tovább a méhszáj, megszületett-e a baba pár napon belül, vagy (majdnem) sikerült végig bent maradnia, stb.

Én progeszteront kapok még, a 4 szuri mellé. Remélem azért a 36-37. hétig mi is kihúzzuk, elég váratlanul jött most ez az egész.

2017. nov. 1. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ti görcsölgettetek egyébként? Nekem az nem akar elmúlni, és az idegesít igazából. Félek, hogy tovább rövidül a méhnyak, nyílik a méhszáj...
2017. nov. 1. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Ja, most nézem, hogy nem görcsöltetek.

Még vett le a doki hüvelyváladékot tenyésztésre, nem vmi fertőzés miatt van-e az egész, ha nem múlnak a görcsök, akkor tudunk beszélni.

2017. nov. 1. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
3-As vagyok. Ne aggódj! Kihúzzátok! Csak szigorú fekvés! Én csak enni, wc-zni, zuhanyozni álltam fel, nagyon rossz volt, de megérte. Ezek a visszatartó gyógyszerek egyébk€nt olyanok, h bár csodát nem várhatunk tőlük, de állítólag, olyan szinten tart, hogy ritka akinek ennek ellenére nyílik tovább a méhszáj. Persze, ha sokat pihen mellette. Nekem doki mondta. Én is amilyen hamar nyíltam, a szülésnél alig akartam tágulni... :-)
2017. nov. 1. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást, bizakodok. :)

Próbálok feküdni, de valahogy jobban görcsölök úgy, mintha csak ülök. De lehet, hogy csak azért, mert akkor annyira arra koncentrálok, hogy fáj-e, görcsöl-e, szúr-e.

Eddig az volt a bajom, hogy már csak 7-8 hét és vége, és milyen hamar itt a szülés, most meg olyan hosszúnak tűnik ez az 5 hét, hogy nem igaz... :)

2017. nov. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!