Vérhígítós kismamik! Ti hányadik hétben szültetek?
Miért állít le előtte? Mivel indokolta? Szóba se jött. Csak annyit mondtak, hogy ha beindult, akkor már ne adjam be a következőt.
38. héten szültem. Szintén Leiden.
Barátnőm 40. héten szintén Leidenes.
Köszönöm a válaszokat. Igen, ez a hivatalos protokoll alapvetően, hogy kiírt dátum előtt 2 héttel leállítanak a szuriról, addig tart el a hatása a hónapokon át adott injekciónak. 2 hétnél azonban tovább nem lehet szuri nélkül lenni, ezért indítanak, ha nem jön magától. Honvéd kórházba járok, oda irányítottak, mert ott az egyik legjobb a haemostasis szakrendelés.
Persze, ha előbb beindul, akkor ez nyilván borulni fog, de a hivatalos protokoll az alapvetően a leállítás.
Akkor nem korai, hogy 25 hetes befordult? Tudom, még vissza is fordulhat, de mégis egy kis aggódni való.
Hát nekem is csak annyit mondtak, hogy ha beindul ne adjak be többet és a kórházban mindenképp mondjam el mikor volt az utolsó szúrás. (Ha kell akkor a vért sűríteni is tudják)
Nem lesz program császárom, pedig Ledeines vagyok ill terhességi diabéteszes és -5,5 szemüvegem van.
Holnap megyek újabb vérhígító adag ellenőrzésre (anti-xa), mindenképp újra rákérdezek a dokimnál, hogy ez akkor, hogy is működik. Felvetem a kétségeim és amit írtatok. Köszönöm szépen!
Kinek hányadik héten fordult be a babája? Ezt még szerettem volna megkérdezni a magam megnyugtatása végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!