Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérhígítós kismamik! Ti...

Esztee1988 kérdése:

Vérhígítós kismamik! Ti hányadik hétben szültetek?

Figyelt kérdés
Olvastam egy statisztikát, amely szerint a vérhígítós kismamák hamarabb szülnek. Én még csak 25 hetes vagyok, Leiden-mutáció miatt szúrom magam, de a babám már befordult. Nem korai még? Köszönöm a válaszokat.

2017. szept. 7. 08:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mennyi adagot szúrsz?

Nem feltétlenül szülnek hamarabb én is szúrtam magam és nem a vérhígító miatt lett indított szülés. De a 39. hét volt már.

A vélemény hogy szülés előtt add-e be még megoszlik, nekem hol így mondták hogy úgy. Végül szülés előtt este beadtam, aztán másnap reggel indították, szóval kb 12 óra telt el a szuri után a szülésig. De így jó volt mert lehetett tudni mikor szülök.

A baba hogy befordul már ilyenkor semmit nem jelent nekem is ilyenkor már befordult, mégis 39. héten indítani kellett :)

2017. szept. 7. 11:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem izgulok ezen a beforduláson. :) Napi 0,4 ml clexane-t szúrok, de akkor nem hagyom magam, mindenképp holnap beszélek a dokival.
2017. szept. 7. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem szurkálok, de ha jól látom, senki nem válaszolt a befordulásra. Az én babám a 18. heti UH-n már fejvégű volt, azóta is havonta megyünk és úgy van. Most már úgy is marad így 28 hetesen (valószínűleg), de ezzel semmi probléma nincs, nem okoz gondot, sem koraszülést. Nyugi. :)
2017. szept. 7. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is 0,4-el szúrtam magam. Nekem azt mondták, hogy epidurált nem kaphatok 12 órán belül, de akár császár, akár normál szülés mehet. Nekem ahogy írtam indítva lett (39.hét), de nem emiatt, egyéb más terheségi problémák miatt, de ahogy indították előtte 12 órával adtam be az utolsó szurit, orvosi utasításra, tudta hogy mikor lesz az indítás, mégis be kellett adnom. Több vért vesztettem, de nem volt semmi különös, vasat kellett szednem utána, ennyi.

Az hogy befordult, nekem ilyenkor az első babám is befordult és a második is, és szinte végighordtam őket. Nyugi semmit nem jelent, neki úgy kényelmes. Nekem ilyenkor azt mondták, hogy még vissza is fordulhat, szóval még forognak, de nem így lett.

2017. szept. 7. 13:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Rendben, akkor nem aggódom! :)
2017. szept. 7. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!