Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legközelebb 11 hetesen kell...

Legközelebb 11 hetesen kell vissza mennem uh-ra! Akkor már látni a baba formáját? Vagy mit lehet látni akkor?

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor már látszik kis karocska lábacska, orrocska szóval szinte mindene van és ha nem alszik akkor nagy hancúrozás lesz amit te még nem érzel. Nekem olyan bulit rendezett, hogy már röhögtek az ultrahangosok. Oldalra riszálta a fenekét és járt keze lába.
2008. okt. 22. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a 11 hetes uh nagyon nagy élmény volt,mert már teljesen kisbaba formájú volt a babóm,4d-n már láttuk a kis arcát és azt is,h szopta az ujját és mozgolódott egyfolytában.A doki megméregette a down szűrés miatt mindenét és megszámoltuk,hogy megvan minden ujjacskája.Nagy élmény lesz meglátod!
2008. okt. 22. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
2008. okt. 22. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)! Már nagyon várom hogy újra lássam a kis manocskánkat:D!
2008. okt. 22. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát az enyém se aludt, úgy kalimpált, hogy csak na 12. héten voltam.Mindene látszik és jó felvételt készítettek róla.A drága...
2008. okt. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!