Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismami vagyok és...

9 hetes kismami vagyok és egyszerüen mindentöl fel vagyok puffadva! Mikor fog lemenni a puffadás vagy tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én fel vagyok illetve voltam puffadva nekem az espumisan vált be azt lehet szedni várandóan is! Sok sikert.

33 hetes kismama

2008. okt. 22. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez még sajnos sokáig így lesz. Próbálj kényelmesebb ruhákban járni, és szedjél MagneB6-ot, az segít majd. Kitartás!

14 hetes kismama

2008. okt. 22. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. hét környékén elmúlt a puffadás.
2008. okt. 22. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyéni, hogy ki meddig puffad. Nekem is már az elejétől van, még csak néhány hetes voltam, mégis akkora volt a hasam, mint aki lenyelt egy dinnyét. Espumisant szedtem én is, hát... valamit talán használt. Már 24 hetes vagyok, néha még most is előfordul, csak már nem annyira látványos, inkább úgy érzem, hogy feszül, kemény a hasam és nehezebben kapok levegőt.
2008. okt. 23. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!