Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz a névválasztás! Írnátok...

Nehéz a névválasztás! Írnátok nekem M betűs fiúneveket? Vagy nem M betűs, de rövid neveket?

Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!
2010. máj. 30. 14:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de még mindig nincs meg az igazi:(

A Marcell nagyon aranyos, csak hát úgy hívják a keresztfiam:(

A vezetéknevünk M betűs , azért szerettem volna szintén M betűs keresztnevet.

2010. máj. 30. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a Milán(jelentése:kedves) a befutó.
2010. máj. 30. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó, hogy feltetted ezt a kérdést mert mi is bajban vagyunk. Nekünk ugyan még van időnk mert csak a 19. hétben vagyunk de nagyon nehezen találunk nevet ebben a nagy választékban. Különösen lehet azért is mert külföldön élünk.

Én imádom a Felix nevet. Igaz, nem M-el kezdődik...a férjem az nem szereti, úgyhogy ez nem a miénk.

2010. máj. 30. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam: Mirkó. Úristen mindenki hogy elhúzta annak idején a száját és fintorgott.De hidd el amióta megszületett annyira "hasonult" a nevéhez,hogy egy csomó idegen ember mondta már hogy ezt a nevet neki találták ki és hogy neki mást el sem lehetne képzelni.Szóval ne törődj más véleményével ha nektek tetszik,boldog lesz vele és illik majd hozzá.Most megint fiúcskát várunk és természetes volt hogy M-betűvel fog kezdődni a neve.Így lesz (lett) Ő: Merse Természetesem megint mindenki fintorog:-) (egy darabig,majd megszokják!)
2010. máj. 31. 09:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Nekem már úgy ahogy sürgős lenne, mert már a 32. hetet taposom. Az apaságit jövőhéten megyünk megcsináltatni, és ahogy itt olvastam, vannak helyek ahol már akkor kérik a születendő gyermek nevét(bár ezt elég furának tartom).Próbáltam végigolvasgatni pár netes oldalt, de hiába. Olyan nevet szeretnék amit aranyosan lehet becézgetni, vagy nagyon rövid.

Rövidben tetszik a Noel, de apuka hallani sem akar róla. Hosszabban a Balázs, vagy esetleg a Botond, de jobb lenne valami M betüs:)

2010. máj. 31. 09:34
 16/16 hudi válasza:
MATYI!!!!
2010. júl. 2. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!