Kinek mikor kezdett el nőni a hasa?
2 hete kezdett el latszodni. Addig szinte lapos volt a hasam.
20+1hkm
16 hetesen nekem se nagyon látszott.
20 hetesen már látszott, hogy terhes pocak és nem csak híztam.
Asszem 3as vagyok aki lapos hasu volt még 2 hete kb :)
Ne aggodj a doki vagy vedoni szol,ha baj van. Nekem pici a hasam megis nagy baba van benne a korához képest(296gramm volt 19+1hetesen)
Érezni is 2 hete erzem , bar igy utllag visszagondolva erezhettem elobbis csak akkor nem.volt ilyen egyertelmu. Most mar tudom h a kis csikis erzes is az volt 17hetes kor vege fele :)
Első baba: 5,5 hónapig senki sem tudta hogy terhes vagyok :) bezzeg utána... :D
Második baba: már 12 hetesen akkora volt a hasam mint egy félidősnek!
Harmadik baba: mivel szétnyílt a hasfalam izomzata (előző két szülés miatt), ezért eleve úgy néztem ki mint aki babás már jó pár éve... most 15 hetesen semmi egyébb nem látszik, csak a szokásos pocak..és még nem is érzem őt...
4es
Mellső fali lepénnyel 17 hetesen éreztem először, hogy biztosan ő volt. Ekkor még nem éreztem minden nap.
Amúgy teljesen átlagos méretű baba van a pocakomban, 36 hetes vagyok már. Mostanában már egész gyorsan nő a pocak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!