Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdett el nőni a...

NyuszikaNYC20000 kérdése:

Kinek mikor kezdett el nőni a hasa?

Figyelt kérdés
Elkapott az aggodas.16 hetes vagyok es aggodom mert egyaltalan nem latszik meg rajtam hogy terhes lennek.mintha nem is nőne a hasam csak lenne valami pici hizas es ennyi.aggodom hogy nehogy valami baj legyen es azert nem no.nov 27en lesz a kovetkező ultrahangom.egyebkent vekony testalkatu vagyok alapbol 49kg voltam most vagyok 53 miota babas vagyok.
2017. okt. 29. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 16 és 20 között kezdett el :) Viszont a végére óriás lettem.. Szóval nem a heteket kell figyelni szerintem :D Nem arányos a hetek számával. Nekem pl volt hogy hetekig is stagnált a növekedés. Bezzeg az utolsó 1 hónap..
2017. okt. 29. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ne aggodjak meg ezutan fog megindulni?mar kezd sziven utni mikor azt momdjak hogy nem is latszik hogy terhes vagy nincs is hasad.
2017. okt. 29. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:

2 hete kezdett el latszodni. Addig szinte lapos volt a hasam.

20+1hkm

2017. okt. 29. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:

16 hetesen nekem se nagyon látszott.

20 hetesen már látszott, hogy terhes pocak és nem csak híztam.

2017. okt. 29. 18:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Jaj lanyok akkor megnyugodtam mar majdnem panikba estem.es ki mikor kezdte el erezni?nekem elso baba szoval nincs viszonyitasi alapom de neha mikor hanyatt fekszem este mintha kis buborekokat ereznem a szemerem csontom felett.
2017. okt. 30. 01:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Asszem 3as vagyok aki lapos hasu volt még 2 hete kb :)

Ne aggodj a doki vagy vedoni szol,ha baj van. Nekem pici a hasam megis nagy baba van benne a korához képest(296gramm volt 19+1hetesen)

Érezni is 2 hete erzem , bar igy utllag visszagondolva erezhettem elobbis csak akkor nem.volt ilyen egyertelmu. Most mar tudom h a kis csikis erzes is az volt 17hetes kor vege fele :)

2017. okt. 30. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja es nekem mellsofali :)(utolso vtam)
2017. okt. 30. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Első baba: 5,5 hónapig senki sem tudta hogy terhes vagyok :) bezzeg utána... :D

Második baba: már 12 hetesen akkora volt a hasam mint egy félidősnek!

Harmadik baba: mivel szétnyílt a hasfalam izomzata (előző két szülés miatt), ezért eleve úgy néztem ki mint aki babás már jó pár éve... most 15 hetesen semmi egyébb nem látszik, csak a szokásos pocak..és még nem is érzem őt...

2017. okt. 30. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:

4es

Mellső fali lepénnyel 17 hetesen éreztem először, hogy biztosan ő volt. Ekkor még nem éreztem minden nap.

Amúgy teljesen átlagos méretű baba van a pocakomban, 36 hetes vagyok már. Mostanában már egész gyorsan nő a pocak.

2017. okt. 30. 16:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Jò tudni hogy nem vagyok egyedül:)) megis nyugodtam.en is sejtem hogy ot erzem de biztos nem.vagyok benne:)
2017. okt. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!