Hányadik héttől kezdett nőni a hasad és hányadik héten érezted először mozogni a pocak lakót?
Első babával félidő körül kezdett nőni és 16 hetesen éreztem mozogni, 1 héttel később már nagyon sokat éreztem mozogni.
Most második babámmal a puffadás miatt meg nem mondom mikor kezdett nőni a hasam, most 17 hetes vagyok, az alja elég kerek már, ez szerintem a baba miatt is ekkora már, részben még mindig puffadás. Érezni nagyon ritkán szintén 16 hetes koromtól, de az első babámat sokkal erősebben éreztem már ekkor.
Elsőnél 18-19hetesen lehetett latni,hogy baba van,17hetesen érettrwm mozogni.
Második már 12hetesen megmozdult,most 16hetesen már más is érzi ha megfogja a hasam és bazinagy a hasam ,papa hasizom xD
Kb 8-10héttől már rákérdezstek,hogy jön a tesó
Lapos hasam volt nagyjából, sosem sportoltam, hasizmom nem lehet túl jelentős. A csípőm széles, magas vagyok.
A méhlepény fundusi (ez azt jelenti, hogy a méh felső részén tapad meg).
Kb. a 14. héttől éreztem, bár nem minden nap, de már ekkor voltak intenzívebb mozgások, mintha kinyomná magát. Most már nagyon egyértelmű, férjem is érzi.
Látszani, látszik-e az relatív.
Téli vastag pulcsiban, több réget ruhában alatta, harisnyában, nadrágban csak annyi látszik, hogy megvastagodott a derekam, mint aki megevett egy fél lovat. Téli kabátban semennyire.
Ruha nélkül, vagy "nyári" ruhában már azért kezd látványos lenni. Fokozatosan nőtt nagyjából, de volt egy-egy hét amikor "ugrott" a növekedésben és utána mintha stagnálna, pl. 12. hét, ill. most 18. hét környékén.
19+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!