Hányadik héttől kezd el látszani a pocak?
174 cm és 55 kg vagyok alapból, normál testalkattal, mindig is volt egy kis babahájam a pocakomon. Most 7 hetes vagyok, és gondolom az még mindig a "babahájam," amim látok. :)
Hányadik héttől kezd picit gömbölyödni vagy egyáltalán látszani valami egy ilyesmi testalkatnál?
20 hetesen én láttam,de más nem hitte el,hogy terhes vagyok:D
Olyan 24.héttől kezdett el úgy látszani,hogy másnak is egyértelmű volt:)
27+4hkm
15-16. hét. Előtte a puffadás csinál nagyobb hasat, de az még nem terheshas, anatómiailag lehetetlen. A méh a csontok mögül a 15-16. hét környékén emelkedik ki, így fizikai képtelenség előbb látni.
Odaképzelni persze lehet.
Hogy kívülről, más számára mikor látszik, az sok mindentől függ (a 16. hét után). Akinek nagyon erős a hasfala és a méhben is olyan irányban tapadtak meg a dolgok, túlsúlya van, télen terhes, stb, ott akár 25-30. hét is lehet, mire észreveszik.
Nyáron laza hasfallal, vékony alkattal, feszülős pólókkal viszont 15-16. hét.
Nekem az első babámnál kb a 18-19. héttől lehetett látni, most a másodikkal kb a 14. héttől, most pedig màr egész sokan rákérdeznek. :)
16 hkm
Kb. a 20. héttől lett egy kis dudorom. Az is csak feszülősebb ruhákban látszott, idegenek még így se vették nagyon észre. Addig SEMMI. Pedig vékony vagyok, semmi háj nem is volt a hasamon, azt hittem, hogy már hamarabb látszódni fog.
De az enyém hátsó fali és ezért is kezdett csak bőven a 6. hónapban látszani igazán. Mozst léptem a 8. hónapba, de a legtöbben max. 6 hónaposnak tippelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!