Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez pozitív? A...

Szerintetek ez pozitív? A nővérem szerint ez még nem az mert neki teljesen egyforma volt a két csík

Figyelt kérdés
Azért is kérdezem mert ha pozitív,elég furcsa szurkálásokat érzek a hasamban és kis görcsöket érzet már valaki ilyet és ez nem baj ?
2017. okt. 28. 07:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem tudom olvassa e még valaki délutánra csúnya sötét barna folyásom lett és holnapra kaptam idő pontot szerintetek mi lehet kb 5 hetes lehetek
2017. nov. 2. 15:15
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Indulj a sürgősségi nőgyógyászatra a kórházba, barnázással, piros vérzéssel nem szabad időpontra várakozni.

Lehet hematoma, progeszteron hiány, kezdődő vetélés... az oka.

2017. nov. 2. 16:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Én remélem, hogy elmentél az ügyeletre. Terhesen vérzéssel és barnázással nem árunk időpontra. Remélem minden rendben lesz!
2017. nov. 2. 17:13
 24/28 anonim ***** válasza:
Sürgősségi ilyen esetekben!!
2017. nov. 2. 18:16
 25/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok igen elmentem ,kaptam rutascorbint és magne b6 -ot kellet szednem de ma reggelre hatalmas görcseim lettek és nagyon vérzek az orvos azt mondta h a természet takarít ,nem tudom mi lehet a probléma sajnos 2 éve próbálkozunk és tavaly ugyan ilyenkor ugyan ez történt velem .Valamilyen okból 5 hetesen elkezdek vérezni,szerintetek ha vége a vérezgetésnek érdemes vissza mennem hogy kitisztultam e rendesen vagy ilyen kora terhességnél alapból kitisztulunk ? :'(
2017. nov. 3. 14:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Igazán sajnálom.

Mindenképpen ellenőrizni kell, hogy kitisztultál-e, jó eséllyel, de nem biztos

2017. nov. 3. 14:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Progeszteronpotlast mar lehet, elobb el kell majd kezdened a kovetkezo babahoz. A hormonjaid rendben vannak? Pajzsmirigy, B9, progeszteron?
2017. nov. 3. 15:40
 28/28 A kérdező kommentje:
igen nálam minden rendben van
2017. nov. 3. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!