Szerintetek ez pozitív? A nővérem szerint ez még nem az mert neki teljesen egyforma volt a két csík
Figyelt kérdés
Azért is kérdezem mert ha pozitív,elég furcsa szurkálásokat érzek a hasamban és kis görcsöket érzet már valaki ilyet és ez nem baj ?2017. okt. 28. 07:52
11/28 anonim válasza:
Bocsi elküldtem véletlen.
Szóval nemvárt után 2-3 héttel érdemes orvoshoz menni.
12/28 A kérdező kommentje:
csütörtökön kellet volna neki meg jönni
2017. okt. 28. 09:03
13/28 A kérdező kommentje:
ja azt hittem azt kérdezed hogy mikor kell neki jönni :D
2017. okt. 28. 09:04
14/28 A kérdező kommentje:
Azt szerettem volna még hogy ezekre a hasszúrkákra és görcsökre a magne b6 -ot lehet szedni?
2017. okt. 28. 09:32
15/28 anonim válasza:
tán nem kéne gyerek, míg a tesóm azt mondta az alap...
16/28 anonim válasza:
Szedjél magne b6-ot rá, enyhül tőle a hasfájás.
Napi 2-3 szem elég lesz most.
És gratula. Ez szép pozitív.
17/28 anonim válasza:
Igen, lehet, es ajanlott is, viszont nagyobb dozisban erdemes, es tobbfele magnezium van mas-mas felszivodasi hatekonysaggal, van, akinek a Magneb6 nem er semmit, a Magnerot, Magnesii citrici vagy Magnosolv az, amiket varandosan szedni szoktak, en tobbfelet is kiprobaltam, a magneb6 nekem keves volt.
18/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D azért az az alap hogy a tesóm mondta mert neki már van egy lánya ,25 éves vagyok külön élek a párommal 2 éve próbálkozunk, azért valakinek aki átélte kikérhetem a véleményét szerintem :D de köszi! semmi probléma ezzel gondolom azt hitted valami tizen éves lány vagyok aki disco után esett teherbe semmi baj előfordul:D
2017. okt. 28. 12:54
19/28 anonim válasza:
Először is gratulálok :)
Másodszor, bennem is megfogalmazódott, hogy, ha nővéred már anyuka, hogy mondhat ekkora marhaságot, hogy halvány két csík az még nem terhesség... Szóval én ezek után nem feltétlen, fogadnám meg a tanácsait, meghallgatni meg lehet meg is kell, de nem kell mindent elhinni, ha már egy ilyen alapvető dologban rosszul informált..
Sok boldogságot a babával és csak ügyesen :D
20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nagyon régóta várt baba és remélem minden rendben lesz :)
2017. okt. 29. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!