Szerintetek normális, hogy terhesség alatti erős vérzéssel hazaküldtek a kórházból? Mit tegyek?
Szeptember 23-án volt az utolsó mensim, de október 8-án már pozit teszteltem. A ciklusaim 26 naposak.Most 19-én kellett volna megjönnie,de nem jött,és ma reggel erős, elején darabos vérzésem volt. Fájdalom nincs. Bementem azonnal a kórházba,de elég lekezelöek voltak, hogy ez normális,és egyáltalán mit akarok, ha még csak nemrég maradt ki az elsö mensim.Uh-n megnézett,azt mondta minden rendben, 11mm-es az embrió,hematoma nem látható.Menjek haza, valószinüleg majd magától elmegy a baba,kicsi az esélye hogy megmarad. Ugye, hogy ez nem normális dolog???
Nincs magyar TB-m,mert Németországban vagyok biztosítva, csak most szabin vagyunk,és már ezen is teljesen kiakadtak,és hogy Angliában szóba sem állnának velem 20 hetes terhesség alatt.
Ha tenyleg okt. 8-an (tobb mint 2 hete) pozitiv volt a teszt akkor mar 6 het korul vagy.
(Pozitiv tesztnel vagy kb 4 hetes)
A szolnoki Hetényiben történt most nyáron, hogy gombás fertőzéssel rohantunk. Először a nővér nem akart tovább engedni az orvoshoz, de " betörtem" az orvoshoz. Nagy nehezen megvizsgált, de nem TB-re írta ki a hüvelykúpot sem. 6000 ft-ba került és nem is használt. Elmentem magánba és olyan kúpot írt fel, hogy meggyógyított.
Szerintem is magánba menj.
Norman Bates,igen 8-án már pozitív tesztem volt,valszleg mensi előtt sikerült a baba,és szeptemberben még megjött, de erre esélyt sem adott doki h elmondjam. Azt is alig akarta megérteni,h 26 napos a ciklusom...
Az angliai dolgot is ő mondta,mert h vannak ott kollégái.
Angliaban lakom 15 eve. Mikor 5 hetesen barnaztan, mentem az ugyeletre ( allami korhaz Del London ) nagyon segitokeszek voltak, egybol vizsgalat, ultrahang, vervetel hormonszintre. 2 nap utan visszahivtak ellenorzesre. Haematoma miatt volt, szerncsere nem lett baj.
Ennyit errol a hazugsagrol, hogy 20. het alatt nem foglalkoznak a terhessel.
Eleve az elso idopont a midwifehoz a 8. heten van, majd 12. en kotelezo ultrahang.
Engem is ezzel riogattak otthoni ismerosok, de hamar kiderul, hogy szerencsere nem igazak az anglia horror sztorik...
Remelem minden ok lesz, szivhangot nem mondta, hogy van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!