! Szerintetek örüljek vagy inkább várjak még vele? Pozitív teszt! Többi lent
Ez nem halvány... ez pozitív!!!! Gratulálok!
Ja es a clear blue nekem meg sosem hazudott!
Nekem ez halvány :)))))))) olyan erős legyen mint a másik csík és akkor nyugodtabb vagyok hehe :)
Nem aggódnék ha nem lett volna meg a mensim 2 hete de ahogy írtam furán volt meg! Meg ugye én is hallottam hogy lehet peteeres miatt mutatja, viszont az meg nekem pénteken volt az ovulacios teszt alapján! Szóval nem tudom mi lehet de nagyon remelem hogy babuciiii az :) Alug várom a reggelt, hogy teszteljek ha az is pozitív akkor bontok egy pezsgőt ( alkohol menteset :) hehehe
Ez bizony pozi:)
Szerintem az lehet, hogy menszesz elött pár nappal fogant meg.
Nekem pl menszesz után 3 nappal volt pém.
És ez tuti, mert dokival néztük uhával,mert gyanús volt neki a hormonsorom.
Ezért neked lehetett menszesz elött még akkor is, ha lh teszteltél.
Az én dokim azt mondta, hogy mi nők nagyon megtudjuk lepni az orvostudományt:)lehet azért volt furi a menszeszed is.
Hát, nekem ez a clearblue nem jött be. Még erősebb volt a +, mint a tied, és nem voltam.terhes, másfajta teszt negativ volt és meg is jött.
Ha másik fajta teszt is +, akkor örülhetsz, de én CB-ra nem alapoznék.
Csináltam most egy tesztet nem bírtam várni holnapig. Horvátországban tartózkodom, szóval szerintem otthon nem ismert, a lényeg hogy negatív lett, de ugye este van és naaaa :(
Ugye az első teszt pozitív volt igaz nem erős volt a csík! Reggel ahogy felkelek csinálok egy újat és nagyon bízom benne, hogy ha nem is erősen de halványan ott lesz a pozitív jel :) El vagyok egy kicsit keseredve, de azzal biztatom magam hogy sokat ettem ittam ma, és ugye a reggeli vizelet a legjobb főleg ha még korai a terhesség! Istenke legyen velem, és legyen pozitív holnap drukkoljatok csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!