Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ! Szerintetek örüljek vagy...

! Szerintetek örüljek vagy inkább várjak még vele? Pozitív teszt! Többi lent

Figyelt kérdés
Október 10 én volt az utolsó menstruaciom ami elég érdekes volt mert 2 napig rendesen megvolt de utána inkább barna színű volt ami nálam nem így szokott lenni. Nagyon szeretnék a párommal kisbabát már több hónapja próbálkozunk. Vettem ovulacios tesztet, aznap mikor peteeresem volt, megtörtént aminek meg kellet történni! 10 nap van még a következő mensihez, viszont iszonyatosan fajnak a mellem, a mellbimbom mintha le akarna szakadni. Enni is elég sokat eszek és faradekony vagyok. Tegnap vettem Clearblue tesztet. Eleinte nem láttam semmit félre tettem és kb 1 óra múlva néztem meg hátha, és ott volt a két csík. Igaz nagyon halványan de ott volt a ker csík! Mindennel jobban szeretnék babát csak egy kicsit megilyedve érzem magam, hogy 2 hete ugye megvolt és ha utána estem volna teherbe akkor nem hiszem, hogy pár napos terhességet kimutatna a teszt. Jovohetre kaptam időpontot az orvostól, de addig is úgy gondoltam fel kutatom a netet és megkérdezlek titeket hátha jó hírekkel távozom :) előre is köszönöm a választ!

2017. okt. 25. 13:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ez nem halvány... ez pozitív!!!! Gratulálok!

Ja es a clear blue nekem meg sosem hazudott!

2017. okt. 25. 14:54
 12/24 anonim válasza:
Ez neked halváánnnyy ???? :D :D :D Ez bizony babuciiiiiiii, ha engem kérdezel.... :) Nekem sokkal halványabb volt. Jajj nem is ismerlek, de tisztára izgulok :D :D
2017. okt. 25. 14:59
 13/24 anonim ***** válasza:
Örülj, ez egyértelmű pozitív!
2017. okt. 25. 15:10
 14/24 A kérdező kommentje:

Nekem ez halvány :)))))))) olyan erős legyen mint a másik csík és akkor nyugodtabb vagyok hehe :)

Nem aggódnék ha nem lett volna meg a mensim 2 hete de ahogy írtam furán volt meg! Meg ugye én is hallottam hogy lehet peteeres miatt mutatja, viszont az meg nekem pénteken volt az ovulacios teszt alapján! Szóval nem tudom mi lehet de nagyon remelem hogy babuciiii az :) Alug várom a reggelt, hogy teszteljek ha az is pozitív akkor bontok egy pezsgőt ( alkohol menteset :) hehehe

2017. okt. 25. 15:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez nem halvány, egyértelműen pozitív. Drukkolok!
2017. okt. 25. 15:26
 16/24 anonim ***** válasza:

Ez bizony pozi:)

Szerintem az lehet, hogy menszesz elött pár nappal fogant meg.

Nekem pl menszesz után 3 nappal volt pém.

És ez tuti, mert dokival néztük uhával,mert gyanús volt neki a hormonsorom.

Ezért neked lehetett menszesz elött még akkor is, ha lh teszteltél.

Az én dokim azt mondta, hogy mi nők nagyon megtudjuk lepni az orvostudományt:)lehet azért volt furi a menszeszed is.

2017. okt. 25. 17:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem, hogy amiket olvasok az tényleg úgy van és tényleg kisbaba növekszik bennem! Alig várom a reggelt, hogy csináljak egy tesztet bízom benne, hogy az is pozitív lesz és akkor már talán elhiszem végre a csodát, hogy végre kismam vagyok :)
2017. okt. 25. 17:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát, nekem ez a clearblue nem jött be. Még erősebb volt a +, mint a tied, és nem voltam.terhes, másfajta teszt negativ volt és meg is jött.

Ha másik fajta teszt is +, akkor örülhetsz, de én CB-ra nem alapoznék.

2017. okt. 25. 18:00
 19/24 A kérdező kommentje:
Vettem másik tesztet is kiprobalom az összeset és reménykedem csak :(
2017. okt. 25. 18:20
 20/24 A kérdező kommentje:

Csináltam most egy tesztet nem bírtam várni holnapig. Horvátországban tartózkodom, szóval szerintem otthon nem ismert, a lényeg hogy negatív lett, de ugye este van és naaaa :(

Ugye az első teszt pozitív volt igaz nem erős volt a csík! Reggel ahogy felkelek csinálok egy újat és nagyon bízom benne, hogy ha nem is erősen de halványan ott lesz a pozitív jel :) El vagyok egy kicsit keseredve, de azzal biztatom magam hogy sokat ettem ittam ma, és ugye a reggeli vizelet a legjobb főleg ha még korai a terhesség! Istenke legyen velem, és legyen pozitív holnap drukkoljatok csajok!

2017. okt. 25. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!