Ilyenkor mit kell tennem?
Párommal babát várunk és elmaradt a menstruációm.
Ezért a menstruáció 3 napján csináltam egy tesztet,ami nagyon halvány csíkot mutatott. Azt hittem hogy nem jött össze. Ma is csináltam reggel és a második csík 2 árnyalattal erősebb lett.
Akkor ez azt jelenti hogy terhes vagy?
Ez az első hogy babát várok. Nem tudok sajnos a terhességről még annyira sokat.
Válaszokat nagyon szépen köszönöm!
Bunkók inkább ne irjanak.
Ha nincs görcsölés, vérzés a következő hetekben, akkor 2-3 hét múlva menj el a nőgyógyászodhoz az első ultrahangra. Megállapítja a terhességet, valószínűleg már szivhang is lesz.
Addig ha esetleg dohányzol hagyd abba, ha nem szedsz vitamint kezdj el folsavat és terhesvitamint szedni. Sok folyadék, gyümölcs, zöldség.
Pihenj minél többet.
Elmaradt menstruacio es pozitiv terhessegi tesztek.
Bocsi, de szerinted ezek vajon mit jelentenek?? :) :)
Szia igen terhes vagy :)
Ha nincs gond, akkor 2 hét múlva mehetsz orvoshoz :) utolsó mensid első napjától számolva 6. héten érdemes menni először.
Minden jót és vigyázz magatokra :)
Szia!
A kérdésedet már megválaszolták, újat nem tudnék mondani. Erre a sorodra reagálnék: "Ez az első hogy babát várok. Nem tudok sajnos a terhességről még annyira sokat."
Van két könyv, ami nekem sokat segített:
- Az a 9 hónap 6000 Ft
- A szoptatás női művészete 3500 Ft
(nem csak a szoptatásról szól, sok minden más hasznos dolog is van benne, akkor is megéri, ha esetleg nem lesz tejed...)
Nekem mind a kettő nagyon sokat segített, nem volt olyan, hogy megijedtem, hogy baj lenne... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!